Runkosarja päättyi jatkoaikavoittoon

09.03.2021

Pyry päätti värikkään runkosarjansa jatkoaikavoittoon Kotkan Titaaneista maalein 6-5 (4-1, 1-3, 0-1, 1-0). Hyvän ensimmäisen erän jälkeen nokialaisten ote ottelusta lipesi ja vieraat kirivät tasoihin.

Pyryltä parhaassa vireessä olivat kolmen tehopisteen iltaa viettäneet hyökkääjät Dante Hahn (2+1) ja Waltteri Selimgerei (1+2). Selimgerei pääsi iskemään kotijoukkueen alivoimalla 5-4-johtoon aivan toisen erän loppuun, mutta kotkalaiset tulivat vielä kertaalleen tasoihin. Lopulta ottelu ratkesi Selimgerein löydettyä aivan yksin jääneen Aleksi Niemen maalin kulmalta, jolla oli helppo työ laittaa ottelu pakettiin ja kaksi pistettä Pyryn suuntaan.

Kausi etenee tästä pudotuspelivaiheeseen ja ensimmäisenä vuorossa on villi kortti-kierros, johon kuudenneksi sarjassa yltänyt Pyrykin osallistuu. Vastaan asettuu jälleen Titaanit ja paras kolmesta-sarjan ensimmäinen osaottelu pelataan keskiviikkona Nokialla ilman yleisöä.

Pyry – Titaanit 6-5JA

0-1             FUNTEK (Laitinen)
1-1YV         MÄKIVIINIKKA (Mäkelä, Selimgerei)
2-1             HAHN (Lehtonen, Lindfors)
3-1             HAHN (Kuivaniemi, Mäkiviinikka)
4-1             LEHTONEN (Lindfors, Hahn)
4-2YV         NIINISAARI (Rasalahti, Paajanen)
4-3             LEMPIÄINEN (Lyytikäinen)
4-4             KOLEHMAINEN (Rasalahti, Funtek)