Karsinnat avattiin tappiolla

30.03.2024

Vastus tiedettiin kovaksi, kun Kajaaniin Pyryn bussi starttasi, ja kova iltapuhde saatiinkin. Kunniakkaasti nokialaiset silti kampoihin laittoivat, ja ottelu jätti paljon auki vielä tämän sarjan jatkon osalta. Ensimmäinen taisto kuitenkin meni Hokin nimiin lopulta selvästikin maalein 5-0.

Veli-Matti Mäkinen pelasi hienon ottelun

Ensimmäisessä erässä Pyry oli potkun jäljessä ja Hokki sai kovia pyörityksiä aikaan huippupelin pelanneen Veli-Matti Mäkisen maalin eteen. Paikkansa oli vierailijoillakin, mutta kiekko ei pomppinut sisään sitten millään. Avauserä päättyi maalittomana.

Toinen erä voidaan sanoa olleen Pyryn erä. Paikkoja riitti enemmän kuin tarpeeksi jälleen, mutta ylivoimatilaisuudetkaan eivät tuottaneet tulosta. Ja kun et itse tee, niin kaveri tekee. Hokki pääsi juhlimaan avausmaalia Pyryn oman pään merkkausvirheen seurauksena.

Kolmannessa erässä kotijoukkue oli jälleen niskan päällä ja sai elintärkeän 2-0-maalin nokialaisten hölmöillessä kiekon suoraan sinipaidoille. Kajaanilaiset nautiskelivat vielä kolme maalia, joista viimeinen valui tyhjään Pyry-verkkoon. Pyry sai näin ollen tulikasteensa tämän kauden Mestis-pelien osalta kovassa paikassa, mutta selviytyi siitä arasti lupauksia herättävästi.

Sarja jatkuu Nokialla maanantaina 1.4. klo 16 pyhäpäivän myötä. Silloin kaikki tuki on tarpeen ja nokialaisyleisö sen varmasti joukkueelleen antaa! Tervetuloa!

Hokki – Pyry 5-0 (0-0, 1-0, 4-0)

1-0            Tuomainen (Niku, Pellikka)
2-0            Pellikka (Säkkinen)
3-0            Aaltonen (Parviainen, Mikkola)
4-0            Pellikka (Jokinen, Koivunen)
5-0TM       Tiuraniemi (Mykkänen, Selänne)