Pyryn valmennustiimi kaudelle 2020-2021 on julkaistu - mukana kaksi uutta nimeä

03.04.2020


raiskio.jpg
Niko Raiskio jatkaa Pyryn päävalmentajana. Myös taka-alalla oleva Janne Ojanen ja Jacob Hyde jatkavat

Ensi kauden valmistelut ovat jo kovaa vauhtia käynnissä ja nyt on tullut aika julkaista Pyryn valmennustiimi kaudelle 2020-2021. Viime kaudella päävalmentajadebyyttinsä miesten sarjoissa tehnyt Niko Raiskio jatkaa joukkueen päävalmentajana. Hänen apunaan jatkavat tutut miehet Janne Ojanen ja fysiikkavalmentaja Jacob Hyde. Kiekkolegenda Ojanen aloittaa jo kuudennen kautensa Pyryn penkin takana, kun taas Porin Ässien liigaorganisaatiostakin aikanaan tutulle Hydelle tuleva kausi on kolmas Pyryssä.

uudet-valmentajat2.jpg
Ville Tolvanen ja Mikko Jukkola astuvat remmiin uusina

Valmennustiimi saa myös kaksi vahvistusta tuttujen nimien rinnalle. Toisen apuvalmentajan paikalle hyppää 47-vuotias Ville Tolvanen. Viime kaudella hän toimi Ilveksen naisten SM-joukkueen päävalmentajana. Aikaisemmin hän on toiminut myös Ilveksen naisten joukkueen apuvalmentajana vuosituhanteen vaihteen molemmin puolin, jolloin mukaan tarttui kaksi pronssista SM-mitalia.  Lisäksi Tolvanen on ehtinyt toimimaan Pirkkalan Pingviinien ikäkausivastaavana.

Tolvanen on ennenkin toiminut työnsä puolesta eri tehtävissä Pyryn edustusjoukkueen taustajoukoissa. Tässä miehen omat kommentit vaihdostaan Pyryn tiimiin:

-          On hienoa, että sain kutsun tulla valmentamaan Nokialle. Ei tarvinnut juurikaan miettiä tätä mahdollisuutta. Odotan innolla tulevaa kautta ja uusia haasteita Pyryn urheilullisessa ja ammattimaisessa ympäristössä.

Pyryn uutena maalivahtivalmentajana aloittaa 36-vuotias Mikko Jukkola. Kaksi edelliskautta hän on toiminut HC Nokian C-junioreiden maalivahtivalmentajana sekä SM-sarjassa että Mestiksessä. Ennen sitä hän valmensi Tapparan junioreissa. Jukkola kommentoi innokkaasti uutta haastettaan:

-          Erittäin positiivisilla fiiliksillä tulen Pyryyn ja innolla odotan kauden alkua. Valitettavasti se vähän venyy, mutta sitäkin nälkäisempänä aletaan hommiin jäällä, kun aika koittaa. Nähdään hallilla!

Päävalmentaja Raiskio on mielissään siitä, millaiseksi valmennustiimi hänen ympärillään muodostui:

-          Valmennustiimi vaikuttaa näin alkuun varsin hyvältä ja odotan innolla tulevia yhteisiä hetkiä töiden merkeissä. Ville on ollut Ilveksen organisaatiossa päätoimisena valmentajana, joten hänen ammattimaisuutensa tuo loistavan lisän valmennukseen. 

-          Mikko on ollut useamman vuoden HC Nokian C-junioreiden kilpajoukkueiden maalivahtivalmentajana ja hän tuo jokapäiväisellä aktiivisuudella ja innostuneisuudellaan päivittäin meidän maalivahdeillemme mahdollisuuden kehittyä ja ottaa askeleita eteenpäin.


15.04.2020Lippukampanja Tehtävä 995 on käynnissä ja nyt lipunostajille kaupanpäälle t-paita!
27.05.2020Pyrylle 11 pelaajaa tryoutille
25.05.2020Niemi on Pyryn miehiä ensi kaudellakin
22.05.2020Suomi-sarjan pelaamistapa päätetty
22.05.2020Pajuoja jatkaa Nokialla
20.05.2020Painilainen kiinnitetty ensi kaudelle
18.05.2020Nuoria jatkajia puolustukseen
15.05.2020Tehopuolustaja jatkaa Pyryn riveissä
13.05.2020Ylitalo ja Kauppinen jatkavat Nokialla
11.05.2020Ensimmäiset sopimukset julki - Maalivahdit jatkavat

Siirry arkistoon »