Hunters nappasi kolmannen voiton - Pyryn kausi ohi

08.03.2020

Porvoossa nähty viides ottelu tarjosi uskomatonta draamaa mutta voittajia jääkiekko-ottelussa voi silti olla vain yksi. Ja tällä kertaa se oli Hunters maalein 6-4 (0-0, 4-4, 2-0).

Maalittoman avauserän jälkeen Hunters karkasi kolmen maalin johtoasemaan toisen erän alussa. Tästä Pyry kuitenkin toipui nopeasti ja rynni rinnalle ja ohikin, mutta vain kahdeksi minuutiksi, kunnes Hunters tasoitti ottelun. Kolmannessa erässä voittomaali nähtiin porvoolaisten kapteenin Miika Runsalan lavasta.

Näin Pyryn kausi on saatu päätökseen. Tsemppiä Huntersille välieriin! Pyry kiittää kannattajiaan ja tukijoitaan jälleen yhdestä kaudesta ja syksyllä jatketaan taas!

Hunters vs Pyry 6-4

1-0 Mallenius (Kukkonen, Toivonen)
2-0 Goodwin (Kukkonen, Mallenius)
3-0 Melkinen (Leppänen, Still)
3-1 Korkeamäki (Viinamäki, Painilainen)
3-2 Flinck (Niemi, Selimgerei)
3-3 Pajuoja (Salmela)
3-4 Painilainen (Mäkelä, Viinamäki)