Pyry tasoitti sarjan ja jatkoi murskavoittojen sarjaa

07.03.2020

Juha Korkeamäki (edessä) tänään kaksi maalia

Pyry palasi voittojen tielle lauantain kotiottelussa ja selvitti ensimmäisen Huntersin ottelupallon. Loppulukemat olivat nokialaisittain varsin riemastuttavat 9-3 (2-2, 3-0, 4-1). Ottelu jatkoi siis suurimaalisten pelien sarjaa tässä puolivälieräsarjassa.

Markku Flinck vei Pyryn 3-2 johtoon hienolla suorituksella

Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen Pyry karkasi toisessa erässä kolmen maalin päähän ja Hunters ei tästä enää toipunut. Kolmas erä tarjoili vielä viisi maalia, joista neljä nokialaisten lavasta. Runsaslukuinen nokialaisyleisö pääsi näin ollen juhlimaan Pyryn sarjan tasoittavaa voittoa. Yleisöä oli 615 katsojan verran, Pyry kiittää!

Valtteri Mäkiviinikka (oik.) tänään myös kaksi maalia

Huomenna on edessä sarjan päättävä viides ottelu, jonka voittaja jatkaa välieriin ja häviäjän kausi päättyy siihen. Tämä huippujännittävä ratkaisupeli alkaa Porvoossa klo 16.

Pyry - Hunters  9 - 3

1-0 YV     Kalliosalo (Lehtonen, Selimgerei)
1-1 YV     Mielonen (Väisänen, Leppänen)
2-1          Mäkiviinikka (Lindfors, Salmela)
2-2 YV     Väisänen (Mielonen, Björkbacka)
3-2          Flinck (Ylitalo, Selimgerei)
4-2          Korkeamäki (Pellinen, Lehtonen)
5-2          Mäkinen (Kalliosalo, Ylitalo)