Pyry hurjasteli murskalukemilla sarjan tasoihin

03.03.2020

Pyryltä (kuvassa Ville Lehtonen) tänään hieno taistelu pisteistä

Pyry esitti kauden parastaan juuri oikeassa paikassa, kun joukkueella oli paikka tasoittaa pudotuspelisarja Huntersin vietyä ensimmäisen ottelun Porvoossa. Kotiyleisönsä edessä nokialaiset pistivät tuulemaan ja voittivat ottelun maalein 7-1 (2-0, 1-1, 4-0). Kaksi maalia Pyryltä pääsi iskemään kolmosketjun laitahyökkääjä Juho Painilainen.

Valtteri Mäkiviinikka (edessä) iski Pyryn toisen osuman

Alkukankeuden jälkeen Pyry pääsi peliin kiinni eikä suuremmin hellittänyt otettaan missään vaiheessa. Kavennuksen toisen erän lopulla saanut Hunters varmasti mieli jatkaa kiriään kolmannessa erässä, mutta nokialaiset olivat eri mieltä iskien neljä maalia päätöserässä. Tästä ei vierailijat enää toipunut ja näin ollen voitot tasaantuivat sarjassa.

Maalissa Santeri Metsäseltä unelmapeli

Puolivälieräsarja jatkuu torstaina Porvoossa. Sen ottelun voittaja pääsee yrittämään sarjan katkaisemista lauantaina Nokialla. Jos sarja ei tuolloin katkea niin ratkaiseva viides ottelu pelataan Porvoossa sunnuntaina. Välieräpaikka vaatii siis kolme voittoa.

Pyry vs Hunters  7 - 1

1-0      Flinck (Mäkelä)
2-0      Mäkiviinikka (Pajuoja, Salmela)
3-0      Selimgerei (Mäkelä)
3-1YV  Björkbacka (Leppänen, Mielonen)
4-1      Kalliosalo (Niemi, Mäkinen)
5-1      Lehtonen (Oksa=
6-1      Painilainen (Lehtonen, Pellinen)