Forssalle selvä voitto

01.12.2019

Ville Lehtonen ottelussa Pyryn parhaimmistoa

Perjantai-iltana Nokialla vastakkain kaksi joukkuetta Suomi-sarjan kärkikolmikosta, kun Pyry ja FPS iskivät yhteen.

Forssalaiset aloittivat vahvasti, sillä reilun neljän minuutin kohdalla peli oli vieraille jo 0-2. Pyrylläkin oli paikkoja maalintekoon, mutta vain tolpat kilisivät ja loput hoiteli vieraiden maalivahti Petrus Lintonen.

Taistelusta huolimatta palkintoa ei saatu

Toisessa erässä ainoat tilastomerkinnät tulivat jäähyjen muodossa, kun Pyry jäähyili kymmenen minuuttia ja FPS neljä.

Kolmannessa erässä vieraat taiteilivat kaksi maalia lisää ja ratkaisivat näin voiton tästä kärkikamppailusta itselleen lukemin 0-4 (0-2,0-0,0-2).

Pyryn ottelut jatkuvat ensi keskiviikkona Porissa Karhu HT:n vieraana ja torstaina 12.12. Nokialla, kun Karhu HT saapuu vastavierailulle.