Kahdeksan maalia S-Kiekon verkkoon

13.10.2019

Aleksi Niemi tehoili neljä pistettä Seinäjoella

Pyryn vierailu Seinäjoella oli menestyksekäs, kun S-Kiekko kaatui murskalukemin 2-8 (0-2, 2-4, 0-2). Pyryn suurimpina tehoilijoina toimivat neljän tehopisteen mies Aleksi Niemi sekä kolme pistettä tehneet Juho Painilainen, Oskari Ojanen, Markku Flinck ja Waltteri Selimgerei.

Juha Korkeamäki  puolustuspään tehoilija

Pyry hallitsi kenttätapahtumia jokaisessa erässä ja karkasi lopullisesti toisessa erässä, kun seitsemään minuuttiin syntyi neljä maalia. Tämän tehohetken päätyttyä S-Kiekko myös vaihtoi maalivahtia.

Nokialaisten ottelut jatkuvat ensi viikolla kahdella vierasottelulla, kun perjantaina matka käy Kaarinaan ja lauantaina Porvooseen. Molemmat ottelut nähtävissä Ruutu+-palvelussa.