Espoossa ei ole tänään panoksesta puutetta

23.02.2019

_C3A0261.jpg
Keksiikö Pyryn Niklas Lehtimäki tänään keinon Jani Niemisen ohittamiseen? (Kuva Harri Hedman)

Kausi on edennyt jo siihen pisteeseen, että Pyryn ja suurimman osan muiden joukkueiden osalta tänään on edessä runkosarjan viimeinen ottelu. Pyry pelaa sen Espoossa, jossa vastaan luistelee Kiekko-Espoo. Ottelu alkaa Espoonlahden jäähallissa klo 17 ja näkyy suorana myös Ruutu+-palvelussa!

Pyryn jatkosarjassa pelaamiin kuuteen otteluun mahtuu vain yksi pisteetön iltapuhde, mutta voittoja on toisaalta kertynyt tilille vain kaksi. Joukkue on hävinnyt kolme ottelua jatkoajalla. Viimeksi viime lauantaina JHT oli Nokialla parempi jatkoajan jälkeen maalein 2-1.

Kiekko-Espoo puolestaan on napannut jatkosarjan otteluistaan tähän mennessä neljä voittoa. Tappiot ovat tulleet kotikaukalossa Huntersille ja Kajaanissa sarjakärki Hokille. Viime viikonloppuna joukkue kohtasi D-Kiekon Espoossa, josta se nappasi voittomaalikilpailuvoiton maalein 4-3.

Sarjataulukossa tilanne näiden kahden joukkueen ja Porvoon Huntersin välillä on mielenkiintoinen. Kaikki kolme joukkuetta ovat tasapisteissä sijoilla 2.-4. ja yhtä monta ottelua pelanneena. Tämänpäiväinen Kiekko-Espoon ja Pyryn kohtaaminen ja Huntersilla myös tänään edessä oleva Kajaanin vierailu tulevat siis päättämään näiden joukkueiden paremmuuden sarjataulukossa. Pyryn mahdolliset sijoitukset määräytyvät seuraavasti:

- Kolmen pisteen voitolla K-Espoosta Pyry sijoittuu toiseksi. Huntersin ottelulla ei nokialaisten kannalta ole väliä, sillä Pyryn maaliero on lähes 30 maalia parempi.

-Kahden pisteen voitolla Pyry sijoittuu toiseksi, jos Hunters ei ota täysiä pisteitä Hokista. Muussa tapauksessa Pyry on sarjan kolmas.

-Nappaamalla pisteen K-Espoolta Pyry sijoittuu kolmanneksi, jos Hunters ei voita Hokkia. Jos taas voittaa, Pyry jää neljänneksi.

- Varsinaisen peliajan tappiolla Espoossa Pyry on kolmas, jos Hunters ei saa pistettäkään Hokilta. Muussa tapauksessa Pyry on sarjan neljäs.

Pyry ja Kiekko-Espoo kohtasivat alkusarjassa kahdesti espoolaisten viedessä molemmilla kerroilla kohtaamisen nimiinsä. Ensin Nokialla varsin värikkään ottelun jälkeen pisteet matkasivat Espooseen 5-8-tuloksen jälkeen ja Espoossa kotiyleisö pääsi juhlimaan voittoa maalein 5-2.

Pyryn kokoonpanossa ei suuria muutoksia ole viime viikonloppuna nähtyyn ryhmitykseen. Wille Mattila jatkaa Pyryn maalilla pelattuaan vakuuttavasti viime otteluissa. Tässä Pyryn kokoonpano kokonaisuudessaan tähän huippujännittävään otteluun!

kokoonpano--ESPOO.jpg
17.09.2019BC Nokia, KRP ja Pyry yhteistyöhön
16.09.2019Tryout-pelaajille sopimuksia
14.09.2019Pyry hurjasteli murskavoiton harjoituskauden päätteeksi
12.09.2019Liity nyt uuden kannatuskatsomon jäseneksi
05.09.2019Waltteri Selimgereille jatkosopimus
04.09.2019Harjoituspeli pikahälytyksellä
01.09.2019Pyry ulos Suomen Cupista
26.08.2019Suomen Cupissa vastassa D-Kiekko ja Kisa-Eagles
23.08.2019FPS kaatui keskiviikkona, huomenna vastassa Karhu HT
22.08.2019Pellinen jatkaa ensi kaudelle

Siirry arkistoon »