Pyry pyyhki Titaaneilla jäätä matkalla välieriin

Share |
26.02.2018

Revon_maali.jpg
Pyryllä riittii tuuletettavaa sunnuntaina

Pyryn ja Titaanien sunnuntainen kolmas kohtaaminen ei jättänyt epäilyksen sijaa voittajasta. Pyry takoi taululle 10-3-lukemat (2-1, 4-1, 4-1) ja passitti kotkalaiset kesälomalle. Tehomiehinä kunnostautuivat Joni Lavonen tehoilla 1+4 ja Ville Saloranta tehoilla 3+1.

Avauserä oli vielä tiukka

Ensimmäinen erä noudatti vielä edellispeleistä tuttua kaavaa. Kummallakin joukkueella oli vahvat hetkensä ja peli aaltoili. Titaanit ei saanut hyödynnettyä vielä illan ensimmäistä ylivoimaansa, mutta erän kuudennella minuutilla Pyryn Roope Repo avasi maalihanat kotijoukkueen puolesta.

Illan toinen ylivoima hetkeä myöhemmin toi Titaanit-tasoituksen, kun Santeri Kunttu toi vieraat rinnalle. Peli eteni tiukoissa merkeissä aivan erän lopulle, kunnes Saloranta vei isännät taas johtoon. Hienon erän lopetuksen kruunasi vielä erän lopussa tulleen alivoiman selvittäminen.

Pyry painoi tallan pohjaan

Pyry selvitti myös alivoimansa jämät toisen erän alussa. Tämän jälkeen alkoi pitelemätön Pyry-näytös. Erän viidennellä minuutilla Saloranta ja Lavonen tekivät maalit mieheen 52 sekunnin välein ja tämä riitti kotkalaisten maalilla aloittaneelle Santeri Leväselle. Tilalle luisteli Niilo Pussinen Titaanien pidettyä ensin aikalisänsä.

Pussinen ei päässyt yhtään virkaveljeään helpommin ja sai kaivaa kiekon kahdesti selkänsä takaa jo reilun minuutin aikana, kun Juho Painilainen ja Matias Simontaival osuivat.

Pyryn hallinta jatkui myös loppuerän ajan, mutta pieni kauneusvirhe pääsi syntymään 55 sekuntia ennen erätaukoa, kun vieraiden Vikke Terho kavensi ylivoimalla.

Lavonen_tuulettaa.jpg
Toisen erän neljä maalia saivat Joni Lavosenkin juhlatuulelle

Kolmas erä tarjosi vielä viisi maalia

Titaanit tarjosi päätöserän alussa vielä kertaalleen sydämentykytyksiä kotiyleisölle, kun Henry Karjalainen kavensi tilanteeksi 6-3 35 sekunnin pelin jälkeen. Pyry tokeni kuitenkin nopeasti ja iski kaksi lisämaalia Salorannan ja Alex Olkinuoran toimiessa maalareina reilussa neljässä minuutissa.

Pelin lopun lähestyessä Titaaneilta oli loppunut puhti jo aiemmin ja Pyry keskittyi pitämään johtonsa ja minimoimaan riskit. Repo ja Simontaival kaunistelivat vielä loppulukemia, mutta Titaanien kauden viimeinen ylivoima ei enää tilannetta muuttanut, vaan Pyry marssi välieriin.

Pyry kiittää Titaaneja hienosta ja rehdistä ottelusarjasta!

Pyry säilytti runkosarjan voittajana kotietunsa myös välieriin ja odottaa vielä tulevaa vastustajaansa, joka selviää alkavalla viikolla. Ensimmäinen välieräpeli pelataan Nokialla tulevana lauantaina.

Hymy_herkassa.jpg
Hymy oli herkässä myös vaihtoaitiossa

Kuvat: Harri Hedman

17.09.2018Henri Sandvik palaa Pyryn paitaan
14.09.2018Pyry matkaa tänään Forssaan
10.09.2018Pyryn taistelu ei riittänyt voittoon
08.09.2018Pyry saa vieraita Mestiksestä
06.09.2018Pyrylle tärkeä kiinnitys uuden sarjakauden kynnyksellä
05.09.2018Pyry kohtaa tänään Huntersin Porvoossa
04.09.2018Suomen Cup jatkuu kahta tuttua joukkuetta vastaan
02.09.2018Maalivahdit loistivat Pyryn ja Kiekko-Espoon cup-kohtaamisessa
01.09.2018Kiekko-Espoo tänään ensimmäistä kertaa Nokialla
31.08.2018Pyry vierailee tänään Keravalla

Siirry arkistoon »