Lavonen ja Selimgerei vahvistamaan hyökkäystä

29.08.2017

Hyökkääjät Joni Lavonen ja Waltteri Selimgerei siirtyvät Mestiksen RoKista ja LeKistä vahvistamaan Pyry-hyökkäystä. Molempien miesten sopimukset ovat yksivuotisia ja he ovat valmiita pelaamaan jo viikonlopun Pyry-turnauksessa.

22-vuotias valkeakoskelaislähtöinen Lavonen on Ilveksen kasvatti, joka vietti Ilves-juniorivuosiensa jälkeen yhden kauden Mestiksen KeuPassa. Paha loukkaantuminen katkaisi kauden kuitenkin jo kahden tehopisteettömän ottelun jälkeen. Täksi kaudeksi mies siirtyi Mestis-seura RoKiin, mutta jatkoi lopulta matkaansa Nokialle.

23-vuotias Selimgerei on Tappara-kasvatti, joka pelasi juniorivuosinaan kirvesrintojen lisäksi myös Lukossa ja Kooveessa. Selimgerei pääsi myös edustamaan Suomea alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa. Kooveen riveissä tuli tilille myös kolme Suomi-sarjakautta. Viime kaudella Selimgerei pelasi tamperelaisriveissä yhteensä 31 pelissä 31 pistettä. Täksi kaudeksi mies siirtyi Mestis-seura LeKiin koeajalle, mutta tuli Lavosen tavoin lopulta Pyryyn.

Lavonen odottaa uudelta kaudelta vastuuta ja ehjyyttä

Lavonen avasi sopimuksen julkaisun yhteydessä myös taustoja itsestään ja sopimuksestaan.

- Olen hyvillä mielin. Täällä on tuttuja pelaajia pari ja hyväntuntuista tekemistä. Tässä on ollut pari vuotta tosi rikkonaista, niin tämä mitä Pyrystä olen kuullut kuulosti hyvältä. Tuntui hyvältä paikalta ja roolia sekä peliaikaa saa kyllä, jos peli kulkee, Lavonen tuumaa.

Pyryn tavoitteet ovat taas korkealla ja Lavonen on päässyt kokeilemaan jo aiemminkin Mestiksen vauhtia, joten sekä seuran että pelaajan tavoitteet kohtasivat hyvin sopimusta tehtäessä.

- Tavoitteena on mennä tästä ylöspäin. Siksi juuri Pyry oli hyvä vaihtoehto tähän kauteen. Täytyy saada ehjä kausi alle, niin katsoo sitten, jos riittää ylemmäksi. Hyökkääjänä tietty toivoo aina itselle onnistumisia. Pyrimme menemään joukkueena pitkälle, sillä jos joukkue pärjää, niin itsekin pärjää helpommin.

Lavosen viime kauden joukkue KeuPa osallistuu ensi lauantaina järjestettävään Pyry-turnaukseen ja mies saa heti tilaisuuden näyttää vanhoille seurakavereilleen. Lavonen hymyili tyytyväisenä puheen käännyttyä tulevaan turnaukseen.

- Viime kaudesta on tuttuja naamoja KeuPassa ja pari kaveriani Tampereelta meni myös sinne. Kiva niitä pelejä on pelata, ne ovat hyviä pelejä, kun vastus on kova, Lavonen päättää.

23.02.2020Playoff-vastustajaksi Hunters
22.02.2020Runkosarja päättyi voittoon
22.02.2020Pyry kohtaa HC Giantsin runkosarjan päätösottelussa
17.02.2020Juha Korkeamäelle 300 täyteen
17.02.2020D-Kiekko kuritti heikkoa Pyryä
15.02.2020Pyry haki Porvoosta maukkaan voiton, tänään vastassa D-Kiekko
14.02.2020Pyry hakee viikonlopun otteluista paluuta voittokantaan
10.02.2020Mennyt viikonloppu tarjosi pettymyksiä
09.02.2020Pyry jahtaa jatkosarjan avausvoittoa Raahesta
08.02.2020Pyry taistelee pisteistä FPS:a vastaan

Siirry arkistoon »