Uutiset

FPS voitti viidennen ottelun ja jännityksentäyteisen sarjan – Pyryn kausi sai surullisen päätöksen

10.3.2019

Pyryn kausi tuli päätökseensä, kun Forssan Palloseuraonnistui voittamaan viidennen puolivälieräottelun maalein 4-3. 765 katsojan
edessä Pyry ei pystynyt parhaaseensa, ja forssalaiset saivat juhlistaa ottelun jälkeen välieräpaikkaa.

Lue lisää

Pyryn ja FPS:n välinen sarja saa arvoisensa päätöksen tänään Nokialla

9.3.2019

Pyryn ja Forssan Palloseuran välistä paremmuutta ei ole saatu selvitettyä tämän puolivälieräsarjan ensimmäisessä neljässä ottelussa, joten tänään edessä on sarjan huipentava viides ottelu Nokialla. Ottelun voittaja jatkaa välieriin ja häviäjän kausi päättyy siihen.

Lue lisää

FPS siirsi ratkaisun väkisin lauantain ratkaisevaan viidenteen otteluun

8.3.2019

Pyry lähti Forssaan katkaisemaan sarjan, eikä se kauas jäänyt, mutta lopulta FPS onnistui kaatamaan jälleen ottelun itselleen. Pyryn neljäs vierailukaan tällä kaudella Forssassa ei siis tuottanut tulosta, vaan voitto jäi kotijoukkueelle maalein 4-3.

Lue lisää

Pyryllä tänään mahdollisuus viedä sarja nimiinsä

7.3.2019

Tänään Forssassa pelataan puolivälieräsarjan neljäs ottelu, johon lähdetään Pyryn johdossa voitoin 2-1. FPS:lla on siis edessään pakkovoitto, jotta sarja jatkuisi vielä ensi lauantaina Nokialla. Ottelu alkaa tänään klo 18.30 Forssan jäähallissa ja on nähtävissä myös Ruutu+-palvelussa.

Lue lisää

Periksiantamaton Pyry voittoon värikkäässä ottelussa

6.3.2019

Ottelua seuraamaan tulleet 690 katsojaa eivät varmasti pettyneet, kun Pyry ja FPS tarjosivat hurjan ottelun kolmannessa puolivälieräottelussa tiistai-iltana Nokialla. Monien vaiheiden jälkeen ottelu
päättyi lopulta Pyryn voittoon maalein 5-4. Suurimpana sankarina nokialaisilla tänään toimi hattutempun iskenyt Waltteri Selimgerei.

Lue lisää