- Tunnetko itsesi rautakangeksi?
- Kolottaako selkää tai muita paikkoja?
- Rapistuuko kunto? Etkö ole löytänyt liikunnan iloa aktiivivuosien jälkeen?
- Liikutko harvoin tai vain pelaten ja lenkkeillen?
- Tarttisko tehdä jotain?

Kyllä! Oikea paikka sinulle on Miesten vuoro!

Pyry Hockey Oy:n järjestämät Miesten vuoro -liikuntaryhmät ovat matalan kynnyksen toimintaa, jossa ei ole lähtötasovaatimuksia. Harjoittelu sopii kaikille perusterveille miehille, olitpa entinen huippu-urheilija tai sohvaperuna.

Miesten vuoron tavoitteena on vahvistaa ryhtilihaksia ja parantaa kehon liikkuvuutta. Keskiviikon vuorolla keskitytään toiminnallisiin lihaskunto- ja koordinaatioharjoituksiin. Sunnuntain vuoro on hieman rauhallisempi kehonhuoltotunti, jossa tehdään enemmän liikkuvuus- ja tasapainoharjoituksia.

Vuorot toimivat yhdessä hyvänä kokonaisuutena parantaen kokonaisvaltaisesti kehon toimintakykyä ja arjessa jaksamista. Voit valita, osallistutko vain toiseen vai kumpaankin viikon harjoitukseen.

Miesten vuorolla harjoitellaan hyvässä hengessä ilman hampaiden kiristelyä pitäen huumori kaiken aikaa mukana. Tule mukaan ja tuo kaverisikin!

Keskiviikon vuoro on Alhoniityn koululla klo 19.30-20.30 ja sunnuntain vuoro on Emäkosken koulun pikkusalissa klo 17.30-18.30. Syyskauden ensimmäinen kerta on keskiviikkona 16.8. ja viimeinen sunnuntaina 10.12. Isäinpäivänä ja itsenäisyyspäivänä ei ole harjoituksia.

Käydessäsi kerran viikossa maksat kaudesta 80 €. Käydessäsi kahdesti viikossa maksat 120 €.
Jos vielä jäi kysyttävää, voit soittaa ryhmän vetäjälle Jenni Antinmaalle numeroon 0407233388 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen miestenvuoro16@gmail.com.

Kiinnostuitko? Tule sitten vain harjoituksiin mukaan. Voit liittyä porukkaan missä vaiheessa vuotta tahansa. Saat tutustua viikon ilmaiseksi, päätät vasta ensimmäisten harjoitusten jälkeen, haluatko jäädä porukkaan.