Alkusarja päättyi tappioon - Jatkosarjan ohjelma julki

05.02.2024

Veeti Ahmaoja onnistui kertaalleen (Kuva Elna Rikkinen arkisto)

Kaikki 28 alkusarjan ottelua on nyt takana, kun Pyry kohtasi paikallisvastus LeKin perjantaina Lempäälässä. Nokialaiset saivat otteluun lentävän lähdön 0-2-johtoaseman myötä, mutta isännät kirivät rinnalle ja ohi.
Veeti Ahmaojan 3-3-tasoitus antoi toivoa Pyrylle toisen erän lopussa eikä uusi johtomaalikaan ollut kaukana, mutta tasatilanteessa lähdettiin erätauolle. Kolmanteen erään tulikin sitten vain yksi joukkue ja se oli LeKi. Loppulukemat kirjattiin kotivoitoksi 6-3.

Tällä viikolla pelit jatkuvat Pyryn osalta ylemmässä jatkosarjassa, johon mukaan pääsivät myös LeKi, Muik Hockey, SaPKo, Virkiä ja Titaanit. Pyry lähtee tavoittelemaan lopullista runkosarjan voittoa viiden pisteen etumatkalta jahtaavaan ryhmään.

Ylempi jatkosarja pelataan yksinkertaisena viiden ottelun sarjana. Tällä viikolla Pyry vierailee lauantaina Uusikaarlepyyssä ja sunnuntaina Nokialle saapuu Titaanit. Pudotuspelit alkavat 28. helmikuuta.

LeKi - Pyry 6-3 (1-2, 2-1, 3-0)

0-1YV  Lamminsivu (Välimäki, Mäkiviinikka)
0-2      Lehtonen (Virolainen, Pelttari)
1-2YV  Hietamäki (Papinsaari, Pelttari)
2-2YV  Papinsaari (Kinnari, Pelttari)
3-2      Kemppainen (Hurme)
3-3      Ahmaoja (Pelttari, Lammi)
4-3      Metsänen (Kekarainen)