Lempäälä jäi vielä valloittamatta

19.03.2023

Jatkossa vastustajan pelaajat on pidettävä paremmin kiinni

Pyry ei päässyt missään vaiheessa oman pelinsä ytimeen Lempäälän lauantai-illassa pelatussa toisessa välieräottelussa. LeKi oli kaukalossa nälkäisempi joukkue ja pesi kasvonsa onnistuneesti ensimmäisessä ottelussa koetun selkäsaunan jälkeen. Loppulukemiin 6-1 päättynyt ottelu tasoitti sarjan tilanteeksi 1-1.

LeKi sai otteluun lentävän lähdön Onni Järvisen maalilla ja Pyry ei avauserässä saanut kiekkoa häkkiin millään hyvistä yrityksistä huolimatta. Toinen erä käynnistyi nokialaisittain murheellisesti LeKin iskettyä toisen maalinsa mutta Tuukka Mäntymäki kavensi tilanteen ylivoimalla. Lisää lunta tupaan tuli erän lopulla lempääläläisten mentyä 3-1-johtoon aivan viime sekunneilla.

Päätöserässä Pyryn kiri ei ottanut alkaakseen vaan LeKi hallitsi kenttätapahtumia fiksulla pelillä. Lopulta täysosumatkin syntyivät tässä erässä Veli-Matti Mäkisen selän taakse. Niitä tuli kaikkiaan kolme kappaletta. Sarjan tasoituttua on katseet käännetty tiukasti jo kolmanteen otteluun joka pelataan sunnuntaina klo 17 Nokialla.

LeKi - Pyry 6-1 (1-0, 2-1, 3-0)

1-0         Järvinen (Selimgerei, Hassinen)
2-0         Papinsaari (Keskinen, Järvinen)
2-1YV     Mäntymäki (Hautamäki, Korpela)
3-1         Tiala (Aavajoki)
4-1         Österlund (Aavajoki)
5-1         Tiitinen (Painilainen, Koskinen)
-1           Koskinen (Painilainen, Tiitinen)