Kiihkeä ensimmäinen ottelu repesi murskalukemiin

08.03.2023

Kolmikolla Ahmaoja-Mäkiviinikka-Kylmäniemi (kuten koko joukkueella) oli aihetta hymyillä

Pyry ja HCIK aloittivat puolivälieräsarjansa kiihkeästi. Kaarinalaisryhmä tuli kaukaloon kovalla ryminällä ja osoitti olevan tosissaan hakemassa ryöstöä Nokialta. Pyry kesti alkupaineistuksen mallikkaasti ja ottikin itse kuskin paikan, josta ei hevin luopunut enää loppuottelun aikana. Ensimäisessä erässä joukkue avasi myös maalinteon, kun Valtteri Mäkiviinikka laittoi  maalin edessä lapansa väliin Lassi Korpelan toimitukseen.

Jesse Kalliosalolla tehot 1+3
Mikko Lindbom iski Pyryn seitsemännen osuma

Toinen erä oli alkuun Pyryn näytöstä. Tästä tuloksena ei ollut kuitenkaan Jesse Kalliosalon 2-0-maalia enempää osumia, joten HCIK pääsi kuin varkain kaventamaan ylivoimaosumallaan. Kahden maalin johtoaseman kuitenkin palautti Niko Kuivaniemi, jonka kuti leijaili ohi hölmistyneen kaarinalaisvahti Kalle Hokkasen. Myös kolmanteen erään Pyry sai lentävän lähdön, kun nokialaiset saivat neljännen täysosumansa aikaan. Asialla jälleen Niko Kuivaniemi.

Niko Kuivaniemi iski hatullisen maaleja

Mitä lähemmäksi peliajan päätös tuli sitä enemmän Indians haki asetelmia jo torstain toiseen osaotteluun pienemmillä ja isommilla koiruuksilla. Kotijoukkue ei tästä ollut moksiskaan vaan taiteili kaikessa rauhassa taululle vielä neljä maalia lisää. Kahdeksannessa maalissa Niko Kuivaniemi pääsi viimeistelemään upean kypärätemppunsa. Loppulukemat 8-1 ja torstaina jatketaan Kaarinassa vääntöä klo 19.10. Lauantaina pelataan jälleen Nokialla kolmannen ottelun merkeissä klo 18.30.

Pyry - HCIK 8-1 (1-0, 2-1, 5-0)

1-0YV   Mäkiviinikka (Korpela, Kalliosalo)
2-0       Kalliosalo (Ylitalo)
2-1YV   Mäkilä (Pöyhönen, Gröhn)
3-1YV   Kuivaniemi (Kalliosalo, Lindbom)
4-1YV   Kuivaniemi (Välimäki, Mäntymäki)
5-1AV   Mäntymäki (Lassila, Välimäki)
6-1YV   Ahmaoja