Tärkeät pisteet mukaan Lapualta

27.01.2023

Joni Kivinen iski Pyryn toisen maalin

Suomi-sarjan kuntopuntarin kärkikaksikko Pyry ja Virkiä kohtasivat torstai-iltana Lapualla. Ottelusta muodostuikin odotetusti todella kova vääntö tärkeistä sarjapisteistä.

Ensimmäisessä erässä Virkiä painoi päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta Pyryn Valtteri Mäkiviinikka vei vieralijat johtoon Lassi Korpelan hienosta alustuksesta. Tätä iloa ei kauaa kestänyt, kun kotijoukkue olikin jo tasoissa. Myös toisessa erässä Pyry otti johtoaseman Joni Kivisen maalilla, mutta jälleen Virkiä tuli vierailijoiden huolimattomuudesta tasoihin.

Jonne Ijäs iski ensimmäisen maalinsa miesten peleissä

Kolmannessa erässä tapahtuikin ihmeitä ja Pyryn ikitaistelija Jonne Ijäs pääsi viemään nokialaiset kolmannen kerran johtoon. Ihmeitä siksi, että kyseessä oli Ijäksen ensimmäinen maali miesten peleissä pitkän yrittämisen jälkeen. Tämä yhdistettynä Veli-Matti Mäkisen loistavaan torjuntatyöskentelyyn olivat Pyryn voiton avaimet. Pyry vei joukkueiden kolmannenkin kohtaamisen tällä kaudella ja voitti lopulta 4-2 Jesse Kylmäniemen tyhjän maalin sinetöimänä.

Ottelut jatkuvat Pyryn osalta lauantaina. Silloin Nokialle saapuu vieraaksi Muik Hockey ja ottelu alkaa poikkeuksellisesti klo 18.30. Lauantai-illan huumaa!

Virkiä - Pyry 2-4 (1-1, 1-1, 0-2)

0-1         Mäkiviinikka (Korpela)
1-1         Rautavirta (Pelander, Sund)
1-2         Kivinen (Koiso, Pelttari)
2-2         Sund (Pelander)
2-3         Ijäs (Kivinen, Koiso)
2-4TM  Kylmäniemi (Mäntymäki, Kuivaniemi)