Pyry pusersi tärkeät pisteet pitkän kaavan kautta

04.12.2022

Niko Lamminsivu aloitti kirin iskemällä Pyryn toisen maalin

Lähtökohdat eivät olleet otolliset Pyryn lauantai-illan vierailulle Jyväskylässä, kun ottelun alkua saatiin odottaa aina iltaseitsemään saakka ja ottelun lopulta alettua oli nopeasti selvää, ettei nokialaisten valmistautuminen otteluun ollut onnistunut. Johtomaalista huolimatta sarjakärjessä viipottavien vierailijoiden asenne ei sarjajumboa vastaan ollut aivan kohdillaan ja toisessa erässä Riemu pääsi ansaitusti ottelussa johtoasemaan.

Niko Kuivaniemn veto toi Pyryn tasoihin

Valtteri Välimäki ratkaisi ottelun jatkoajalla

Kolmanteen erään Pyry sai hieman juonen päästä kiinni ja alkoi hallita kenttätapahtumia mielin määrin, mutta erän ensimmäisen osuman iski kotijoukkue ylivoimalla. Pian tästä Pyry pääsi kaventamaan ja ilman maalivahtia pelaten tasoitti ottelun Niko Kuivaniemen terävällä laukauksella 27 sekuntia ennen peliajan päätöstä. Jatkoerä edettiin päästä päähän surffailen ja lopulta Valtteri Välimäki ratkaisi matsin illan toisella täysosumallaan numeroihin 3-4.

Veli-Matti Mäkinen torjui varmasti Pyryn maalilla

Kuivaniemen tasoituksen ja Välimäen osumien lisäksi Pyryn ottelun kohokohtana olivat maalivahti Veli-Matti Mäkisen huikeat otteet maalinsuulla, joihin kuului muun muassa läpiajon torjunta vain hetkeä ennen 3–3-tasoitusta. Torjuntojakin miehelle kertyi mukavasti 42 kappaletta.

Pyryn ottelut jatkuvat yhden vierasottelun voimin jälleen ensi viikolla. Tällä kertaa ei tarvitse bussijalkoja pelätä, sillä edessä on matka Lempäälän Kisan vieraaksi. Paikallisottelu alkaa klo 18.30.

Riemu – Pyry 3–4ja. (0–1, 2–0. 1–2, 0–1)

0-1         Välimäki (Mäntymäki, Koivisto)
1-1         Leinonen (Laitinen, Ilmola)
2-1SR     Viitanen (Kankaanperä)
3-1YV     Viitanen (Järvenpää, Kilponen)
3-2         Lamminsivu (Korkeamäki, Kivinen)
3-3IM     Kuivaniemi (Korpela, Salmi)
3-4         Välimäki (Korpela)