Täydet kolme pistettä juhlan kunniaksi

06.11.2022

Oliko ilmassa pientä juhlaottelun jännitystä, kun tunteellisten alkuseremonioiden ja puheiden jälkeen juhlakalu Pyry oli avauserässä kevyesti sanottuna lähtötelineissä.

Vierailija Virkiä meni ottelussa johtoon jo aivan ensi sekunneilla ja lisäsi johtonsa kahteen maaliin toisen erän alussa kahden miehen ylivoimalla.

Valtteri Mäkiviinikka (oikealla) aloitti Pyryn maalinteon. Vasemmalla Saku Hautamäki, keskellä Lassi Korpela.

Tämän jälkeen nokialaiset sisuuntuivat, eivätkä antaneet enää vierailleen armoa. Toisessa erässä syntyi neljä kotiosumaa ja päätöserässä vielä kolme lisää, joten loppulukemat 7–2 olivat tosiasia.

Pyryn nousu oli miehekäs ja lähetti joukkueen sarjakärjessä alkavalle maaottelutauolle. Seuraavan kerran pelataan kahden viikon päästä ensin vieraissa Uusikaarlepyyssä, jonka jälkeen sunnuntaina Nokialle saapuu Kalajoen JHT.

Pyry – Virkiä 7-2 (0-1, 4-1, 3-0)

0-1             Rautavirta (Piispanen, Kossila)
0-2YV         Niemelä (Piispanen, Sund)
1-2YV         Mäkiviinikka (Lamminsivu, Lassila)
2-2             Ahmaoja (Kalliosalo, Huhtanen)
3-2             Huhtanen (Ahmaoja, Koivisto)
4-2             Mäkiviinikka (Kuivaniemi, Lassila)
5-2             Välimäki (Huhtanen, Helin)
6-2             Mäntymäki (Välimäki, Pelttari)
7-2YV         Hautamäki (Mäkiviinikka, Lamminsivu)