D-Kiekko sulatti Pyryn johdon jälleen - loppukiri alkoi liian myöhään

30.03.2022

Sarjassa jo johdossa ollut D-Kiekko kasvatti johtoaan jo 2-0-tilanteeseen, kun se haki Nokialta voiton maalein 5-6 (2-1, 1-4, 2-1). Pyry johti ottelua avauserän jälkeen, mutta toinen erä oli nokialaisille musta vieraiden tehdessä neljä maalia nopeaan tahtiin.

Toisen erän loppuun Pyry sai vielä pilkahduksen toivoa pukukoppiosumalla, mutta kolmannen erän ensimmäisen maalin tekivät jyväskyläläiset. Vielä Pyry kiri maalin päähän minuutti ennen loppua mutta siihen se sitten jäi. D-Kiekko pääsi juhlimaan kovaa ryöstöä Nokialta.

Tilanne on nyt se, että torstaina Pyryn on voitettava, jotta sarja jatkuu Nokialla lauantaina. Muuten kutsuvat kesälomat. Kauden tärkein ottelu alkaa Jyväskylän LähiTapiola Areenalla klo 19.

Pyry - D-Kiekko 5-6 (2-1, 1-4, 2-1)

1-0 YV Tuokkola (Mäkelä, Lehtonen)
1-1 SR Lagerbohm (Yliniva, Palsola)
2-1 Selimgerei (Lehtinen, Lehtonen)
2-2 Palsola (Kallioinen, Yliniva)
2-3 YV Ta. Lappalainen (Niemi, K. Jääskeläinen)
2-4 Hakala (Nyman, Korhonen)
3-5 Mäkiviinikka (Ylitalo, Korpela)