Nokian jäähallista Kattokeskus Areena, samalla Kattokeskus Pyry Hockeyn pääyhteistyökumppaniksi

11.01.2022

kattokeskus_500.jpg

Vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun Tampereen uusi areena ristittiin Nokia Areenaksi, muuttuu Nokian kaupungin oikea jäähalli Kattokeskus Areenaksi. Samalla Kattokeskuksesta tulee yksi Pyry Hockeyn pääyhteistyökumppaneista. 

Uuden nimen julkistus käynnistää pirkanmaalaiset juuret omaavan Kattokeskuksen 25-vuotisjuhlavuoden. Kattokeskus toimii kaikkialla Suomessa, mutta yrityksen juuret ovat Pirkanmaalla. Siksi Kattokeskukselle on tärkeää olla mukana tukemassa pirkanmaalaista urheilutoimintaa. 

Nokian jäähalli on ollut aina lähellä myös Kattokeskuksen markkinointipäällikön Kalle Tuomisen sydäntä, sillä hän viihtyi nuorena kotikaupunkinsa ulkokentillä. 

”Vuonna 1996 oli hienoa päästä ensimmäistä kertaa treenaamaan Nokian uuteen halliin, kun ei enää tarvinnut palella ulkojäillä. Siksi on sitäkin hienompaa olla nyt mukana varmistamassa, että nokialaisen jääurheiluharrastuksen hyvä taso säilyy myös tulevaisuudessa. Tällä yhteistyökuviolla pystymme vaikuttamaan esimerkiksi siihen, että jäähallin käyttömaksut pysyvät maltillisina ja mahdollisina kaikille”, Tuominen sanoo. 

Nokian jäähallin toimitusjohtaja Sami Pursiainen on tyytyväinen uuteen nimeen ja yhteistyökuvion mahdollistamaan toiminnan laadukkaan tason säilymiseen.  

”Neuvotteluja yhteistyösopimuksesta käytiin jonkin aikaa. On kutkuttava sattuma, että Tampereella nimetään uusi areena Nokian mukaan ja meidän jäähallimme täällä Nokialla saa nimikumppanin”, Pursiainen toteaa. 

”Kattokeskuksen kanssa on löytynyt hyvä yhteistyöhenki, joten Nokian jäähalli on ainakin seuraavat kolme ja puoli kautta Kattokeskus Areena. Yhteistyösopimuksen syntyyn vaikutti vahvasti Kattokeskuksen halu olla mukana laajemmin jääurheilussa Nokialla.”

Pyry Hockey Oy:n toimitusjohtaja Pekka Palonen on myös asiasta innoissaan. 

”Sopimus on meille monella tapaa merkittävä. On hienoa saada yksi pääyhteistyökumppani lisää mukaan matkaamme. Koemme myös tärkeäksi olla omalla panoksellamme edesauttamassa sopimuksen syntyä, joka auttaa kaikkia ja kaikenikäisiä nokialaisia jääurheilijoita.”

 Kattokeskuksen, Nokian jäähallin sekä Pyry Hockeyn välisen sopimuksen kesto on kolme ja puoli vuotta. Nokian jäähallissa kiekkoillaan ja urheillaan Kattokeskus-brändin alla näin ollen ainakin kauteen 2024 –  25 asti.

Virallisia avajaisia oli tarkoitus viettää lauantaina 22.1., mutta pahentunut koronatilanne siirtää ne myöhemmäksi. Uudesta ajankohdasta tiedotetaan erikseen. 

 


06.06.2023Mestis-kokemusta puolustukseen
28.05.2023Mäkiset tilkitsevät maalia ensi kaudellakin
24.05.2023Lisää tehokkuutta hyökkäykseen
21.05.2023Luottohyökkääjät jatkavat
17.05.2023Nuoria jatkajia edustukseen
14.05.2023Me tiedämme ketkä ovat oikeita voittajia!
10.05.2023Salmi ja Koiso jatkavat Pyryssä
09.05.2023Suomi-sarjan sarjalisenssit myönnetty
07.05.2023Jatkajia keskikaistalle
03.05.2023Ensimmäiset jatkosopimukset uunista ulos

Siirry arkistoon »