Pyryn vierailu Kotkassa oli voitokas

06.11.2021

Koskinen tehokkaana Kotkassa

Pyry aloitti kahden ottelun viikonloppunsa lauantaina Kotkassa, jossa vastukseksi asettui vanha tuttu Titaanit. Reissu olikin varsin onnistunut, kun kolme pistettä lähtivät nokialaisten matkaan maalein 1-6 (0-3, 0-1, 1-2) tulleella voitolla.

Otteluun saatiin räjähtävä lähtö, kun vain 31 sekunnin pelin jälkeen Valtteri Mäkiviinikka pääsi iskemään pelin avausmaalin. Sama mies oli asialla hetkeä myöhemmin ja Jere Koskinen pääsi viimeistelemään 0-3-erätaukolukemat. Toisessa erässä Pyry sai pelata paljon ylivoimalla ja yksi maali syntyikin Lassi Korpelan napakasta laukauksesta. Muutenkin ensimmäiset kaksi erää pyörivät vahvasti kotkalaispäädyssä, sillä Wille Mattilalle kertyi Pyryn maalilla niissä vain seitsemän torjuntaa.

Kolmannessa erässä kotijoukkue pääsi rikkomaan kuparisensa, mutta ottelun kaksi viimeistä maalia iskivät nokialaiset Koskisen ja kapteeni Ville Lehtosen toimesta. Näin Pyry pääsee lähtemään voitto alla sunnuntaina pelattavaan kotiotteluun niin ikään lauantaisen ottelunsa voittanutta Raahe-Kiekkoa vastaan. Tuo ottelu alkaa Nokialla klo 16 ja kyseessä on perheottelu, eli alle 15-vuotiaat ilmaiseksi sisään!

Titaanit - Pyry 1-6 (0-3, 0-1, 1-2)

0-1 Mäkiviinikka (Korpela, Kylmäniemi)
0-2 YV Mäkiviinikka (Kylmäniemi, Selimgerei)

28.03.2024Pääsyliput Mestis-karsinnoissa
28.03.2024Pyryn kausi jatkuu Mestis-karsinnoissa - "Meillä on täydet mahdollisuudet"