Pyry pesi kasvonsa Järvenpäässä - Haukat kaatui Mäkiviinikan kypärätempulla

22.10.2021

Mäkiviinikan ohella Selimgerei tutun tehokkaana

Viime ottelusta suivaantuneena Järvenpäähän lähtenyt Pyry sai hyvän peli-ilmeen päälle heti ottelun alusta alkaen ja vei kolme pistettä mukanaan maalein 1-6 (0-0, 1-3, 0-3). Voiton myötä joukkueen paikka sarjataulukon piikkipaikalla luonnollisesti säilyi.

Ensimmäinen erä oli maalitonta vauhdikasta pelaamista ja Haukat sai erän loppuun kahden miehen ylivoiman, jonka nokialaiset kuitenkin sinnikkäästi kestivät. Toisessa erässä maalihanat aukesivat ja Pyry pääsi hiljentämään kotiyleisön kolmesti.

Ottelun päätöserä alkoi Haukoilta vahvasti ja Pyry sai olla tarkkana. Ylivoimaakin järvenpääläisille tarjottiin, mutta ne Pyry ja hienon ottelun pelannut maalivahti Olli Mustonen kestivät ja tylynä kuittina heti viimeisen jäähyn päätyttyä Waltteri Selimgerei pääsi iskemään taululle lukemat 1-4. Pyryn ylivoima sen sijaan pelasi ja kahdella erikoistilannemaalilla loppulukemiksi sinetöitiin 1-6. Viidennessä osumassa kovavireinen Valtteri Mäkiviinikka pääsi viimeistelemään illan kypärätemppunsa.

Pyryn ottelut jatkuvat heti huomenna lauantaina. Silloin Nokialle vieraaksi saapuu Oulun Laser HT. Ottelu alkaa klo 17.

Haukat - Pyry 1-6 (0-0, 1-3, 0-3)

0-1 Mäkiviinikka (Korpela, Kylmäniemi)

1-1 Merikanto (Ylikärppä, Jurvelin)

1-2 Mäkiviinikka (Tiala, Korkeamäki)

1-3 Ahmaoja (Kuivaniemi, Lehtonen)

1-4 Selimgerei (Lamminsivu, Lehtonen)

1-5 YV Mäkiviinikka (Tiala, Selimgerei)

1-6 YV Korpela (Mäkiviinikka, Selimgerei)