Sakari Salmela Pyryn uusi päävalmentaja

15.04.2021


salmela.jpg
Pyry Hockey on solminut Sakari Salmelan kanssa 1+1 vuotisen päävalmentajasopimuksen kaudelle 2021 - 2022. Salmela toimi päättyneellä kaudella Kooveen Mestis-joukkueen valmennustiimissä ja sitä ennen useita vuosia päävalmentajana seuran A- ja B-juniorijoukkueissa.

- Olen tyytyväinen päästessäni Pyryn organisaatioon päävalmentajaksi. Olen kuullut seurasta paljon hyvää, puitteet ovat kunnossa ja urheilu on keskiössä, kommentoi Salmela itse tuoretta sopimusta.

Valmentajana Salmela kuvailee olevansa vaativa, mutta pelaajia osallistava ja kuunteleva. Hän haluaa, että valmentamassaan joukkueessa on henki kohdallaan ja jokainen heittää itsestään kaiken likoon.

-Ensi kaudesta odotukset näin koronan jäljiltä ovat hieman sekavat. Täytyy olla valmis kaikkeen ja pystyä toimimaan ammattimaisesti muuttuvissakin tilanteissa. Menestyksen nälkä on tietenkin kova ja sitä lähdetään tavoittelemaan. Samaan aikaan pyrimme saamaan pelaajia uudelle tasolle ja sitä kautta auttamaan heitä kohti unelmiaan, Salmela jatkaa.

- Hienoa, että saimme Sakari Salmelan kaltaisen nuoren eteenpäin pyrkivän valmentajan kiinnitettyä. Salmela oli luonteva valinta jatkamaan Niko Raiskion useampivuotista hyvää työtä joukkueen ja nuorten pelaajien kehittämisessä. Odotamme Salmelan kehittävän edelleen urheilutoimintaamme ja pelaajia sekä vievän seuraa tuloksellisesti eteenpäin tulevalla kaudella. Tavoitteenamme on olla Suomi-sarjan kärkijoukkueita tulevalla kaudella, toteaa Pyry Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jani Ahmaoja.

Salmelan lisäksi valmennustiimissä jatkavat varmuudella fysiikkavalmentaja Jacob Hyde ja maalivahtivalmentaja Mikko Jukkola. Tiimiä täydennetään vielä 1-2 valmentajalla.

Toimitusjohtaja Pekka Palonen kertoo tulevan kauden joukkueen kokoamisesta seuraavaa:
- Sakari Salmelan myötä keskeisin palanen valmennuksen suhteen on täytetty ja koko valmennustiimi varmistuu lähiaikoina. Myös pelaajaneuvottelut ovat hyvässä vauhdissa ja muutamia pelaajasopimuksia on jo solmittu. Ensimmäisiä niistä julkaistaan jo lähipäivinä. On jo nyt selvää, että Nokian Pyryllä tulee olemaan kilpailukykyinen joukkue jalkeilla tulevalla kaudella.


17.04.2021Ensimmäiset pelaajasopimukset tehty
15.04.2021Sakari Salmela Pyryn uusi päävalmentaja
02.04.2021Pelipaitoja huutokaupassa!
01.04.2021Niko Raiskio vaihtaa maisemaa
22.03.2021D-Kiekko laittoi Pyryn kauden pakettiin
18.03.2021Puolivälierät avattiin voitolla
15.03.2021Villi kortti-viikonloppu tarjosi villiä meininkiä
11.03.2021Pudotuspeliavaus Pyryn nimiin suurinumeroisesti
09.03.2021Runkosarja päättyi jatkoaikavoittoon
06.03.2021Pyry vahvempi Kaarinassa

Siirry arkistoon »