Villi kortti-viikonloppu tarjosi villiä meininkiä

15.03.2021

Niko Kuivaniemen ruuti ollut kuivaa viime peleissä

Keskiviikkona nähdyt murskalukemat olivat muisto vain Pyryn ja Titaanien välillä, kun joukkueet miekkailivat viikonloppuna kaksi erittäin jännittävää ottelua. Ensin lauantaina Titaanit selvittivät ensimmäisen ottelupallon ottamalla voiton aneemisesta Pyrystä Rene Hiekkataipaleen jatkoerässä iskemällä maalilla lukemin 4-3 (1-0, 1-0, 1-3, 1-0).

Sarja oli siis tasatilanteessa 1-1 ja sunnuntaina oli edessä Nokialla pelattu sarjan ratkaisuottelu. Uskomattomien vaiheiden jälkeen Pyry taisteli voiton ja puolivälieräpaikan itselleen maalein 6-5 (2-0, 0-3, 3-2, 1-0).

Juho Painilainen tehokkaana - kaksi maalia Titaani-molarin taakse

Pyry siirtyi ensimmäisessä erässä kahden maalin johtoasemaan, mutta tehoton ylivoima toisessa erässä auttoi Titaanit takaisin peliin mukaan ja yhtäkkiä johto oli jo heilahtanut vieraiden eduksi. Pyry nousi vielä Juho Painilaisen maalien avulla tasoihin ja ohikin, mutta epäonnekas virhe johti kotkalaisten Eetu Rasalahden iskemään tasoitukseen. Lopulta jatkoerässä Joni Mäkelä vapautti nokialaiset kovalla piiskallaan Niilo Pussisen selän taakse.

Taisto on tauonnut Joni Mäkelän (26) vedon upottua Titaani-verkkoon jatkoerässä

Pyryn kausi jatkuu siis tästä puolivälieriin, jossa vastustajana odottaa D-Kiekko. Ensimmäisen ottelu pelataan keskiviikkona Jyväskylässä ja toinen lauantaina Nokialla. Tarvittaessa välieriin etenijää selvitellään vielä sunnuntaina Jyväskylässä.

Titaanit – Pyry 4-3JE

1-0             LYYTIKÄINEN (Naroma)
2-0             NIINISAARI (Salminen, Pussinen)
2-1YV         KUIVANIEMI (Painilainen, Lamminsivu)
3-1             LAITINEN (Koikkalainen, Salminen)
3-2             AHMAOJA (Lamminsivu)
3-3             SELIMGEREI
4-3             HIEKKATAIPALE (Pekkarinen)