Pyrylle täyden kuuden pisteen viikonloppu

11.10.2020

Lauantain ottelu alkoi Pyry-ikoni Topi Salmelan pelipaidan jäädytysseremonialla. Kuvassa myös aiemmat ikonit, Pekka Palonen 13 (vas.) ja Teemu Lehtonen 19

Pyryn viikonloppu oli varsin onnistunut, kun molemmat ottelut päättyivät voittoon. Ensin Nokialla lauantaina kaatui Titaanit maalein 5-3 (2-0, 2-0, 1-3).

Topi Salmelan paidanjäädytysseremonialla alkaneessa ottelussa ei paremmasta joukkueesta ollut isommin epäselvyyttä. Pyry karkasi jo 4-0-johtoon, kunnes päätöserän epäonnisuus toi Titaanit takaisin voittotaisteluun. Isännät kuitenkin kestivät vieraiden loppupainostuksen.

Risto Lindfors iski Titaani-verkkoon kaksi osumaa
Illan nälkäisin pelaaja sai halauksen Topi Salmelalta ja Juuso Rämöltä

Ottelun nälkäisimpänä pelaajana palkittiin Risto Lindfors, joka iski ottelussa kaksi maalia. Maalit olivat Lindforsille myös hänen ensimmäisensä Suomi-sarjassa. Lauantain ottelu oli hänelle 113:sta sarjassa.

Jyväskylässä Pyryn johto kesti loppuun asti

Sunnuntaina vuorossa oli vierasreissu Jyväskylään, jossa Pyryä odotti Liikunnan Riemu. Kolme pistettä lähtivät Pyryn matkaan maalein 4-6 (1-0, 0-4, 3-2).

Waltteri Selimgerei onnistui kahdesti Jyväskylässä

Pyryn johto oli uhattuna kolmannessa erässä, kun Riemu kiri kolmen maalin takaa vain maalin päähän. Waltteri Selimgerein illan toinen maali tyhjään rysään kuitenkin katkaisi siivet jyväskyläläisten nousulta.

Ottelussa nähtiin myös ulosajo molempien joukkueiden toimesta. Pyryltä Valtteri Mäkiviinikka lähti suihkunpuolelle 2+10+20 minuuttisen jäähyn myötä koukkaamisesta ja sen jälkeisestä epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Pyryn osalta pelit jatkuvat ensi lauantaina. Silloin Nokialle saapuu viime kaudella Pyryn puolivälierissä pudottanut Porvoon Hunters. Ottelu alkaa klo 17.

Pyry vs Titaanit 5-3

1-0 Mäkiviinikka (Oksa, Ylitalo)
2-0 Lindfors (Kuivaniemi, Koskinen)
3-0 Koskinen (Mäkelä, Selimgerei)
4-0 Varjosaari (Mäkiviinikka, Kuivaniemi)
4-1 Salminen (Lempiäinen)
5-1 Lindfors (Niemi, Selimgerei)
5-2 Pekkonen (Naroma, Niinisaari)