Pistetili ei auennut Porissa

21.09.2020

Kuva Harri Hedman
Valtteri Mäkiviinikka (keskellä) teki Pyryn ainoan

Lauantaina tappion kärsinyt Pyry matkasi sunnuntaina Poriin, jossa joukkuetta odotti täksi kaudeksi vahvistunut Karhu HT. Porilaiset olivatkin vahvoja ja pitivät pisteet rannikolla voitollaan maalein 3-1 (1-0, 1-1, 1-0).

Ensimmäinen erä oli Pyrylle ottelussa vaikea, mutta toisessa erässä ote alkoi kääntymään nokialaisille. Kotijoukkue maalivahti Veli-Matti Mäkisen johdolla kuitenkin kesti Pyryn pommituksen. Viimeisen maalin Pyryn tyhjään maaliin iski viime kaudella Nokialla pelannut Riku Väkiparta reilu minuutti ennen ottelun päättymistä.

Pyryn pelit jatkuvat lauantaina, kun Karhu HT saapuu vastavierailulle Nokialle. Ottelu alkaa klo 17.

Karhu HT vs Pyry 3-1

1-0 Harttunen (Väkiparta, Virkkunen)
2-0 Sikoniemi (S. Rajakallio, V-P. Mäkinen)
2-1 Mäkiviinikka (Painilainen, Mäkelä)
3-1 TM Väkiparta (V-M. Mäkinen)