Pyryn vierailu Porissa tuotti kolme pistettä

04.12.2019

Aleksi Niemellä kahden maalin ilta

Keskiviikon ainoa Suomi-sarjan ottelu pelattiin Porissa, kun sarjakolmonen ja sarjataulukon sijalla kymmenen oleva Karhu HT iskivät yhteen.

Maalinteon aloitti Pyry, kun ylivoimalla Aleksi Niemi iski avausosuman Juho Painilaisen ja Alex Olkinuoran syötöistä. Aivan erän lopussa ajassa 19.52 Karhu HT pääsi yllättämään Santeri Metsäsen ja kaikki muutkin kentällä olevat. Epäselväksi kaikille jäi mistä kiekko ohjautui maaliin.

Toinen erä oli selvää Pyryn hallintaa, mutta ajassa 25.39 Karhu HT:n Ville Valli pääsi kuitenkin iskemään kotijoukkueen 2-1 johtoon. Aleksi Niemi tasoitti vajaa kolme minuuttia myöhemmin, syöttäjinä Juho Painilainen ja Joni Laitila ja ajassa 36.15  Topi Salmela vei Pyryn jälleen johtoon Markku Flincin ja Riku Väkiparran avustuksella. Toisen erän päätyttyä lukemat taululla 2-3.

Kolmatta erää oli pelattu reilu 11 minuuttia, kun Alex Olkinuora vei Pyryn jo kahden maalin karkumatkalle, syötöt kirjattiin Eeli Pajuojalle ja Joni Mäkelälle.  Karhu HT otti maalinvahdin sisään ajassa 56.26, mutta vasta viisi sekuntia ennen päätössummeria tuli kavennus 3-4. Lopun Pyry hoiti ilman takaiskua ja pisteet matkasivat näin Nokialle.

Seuraava kotiottelu 12.12. klo 18.30 kun Karhu HT saapuu vastavierailulle Nokialle.

0-1YV   Niemi (Painilainen, Olkinuora)

1-1       Virkkunen (Huhtala, Valli)

2-1YV   Valli (Nuto, Valla)

2-2YV   Niemi (Painilainen, Laitila)

2-3      Salmela (Flinck, Väkiparta)

2-4      Olkinuora (Pajuoja, Mäkelä)

3-4IM  Salmi (Huhtala, Virkkunen)