JHT varasti kaksi pistettä Nokialta

16.02.2019

Pyry sai lauantai-iltana vieraita Kalajoelta. JHT oli tyly vierailija ja vei ottelun nimiinsä jatkoajan jälkeen maalein 1-2. Kyseessä oli kalajokisten kauden ensimmäinen voitto Pyrystä.

Ensimmäinen erä tarjosi vauhdikasta vääntöä

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja tilanteita luotiin solkenaan molemmissa päädyissä. Yhtenä lähimpänä maalia kävi Pyryn Juuso Meskanen, jonka laukaus kimposi ulos maalin tolpasta.

mattila2.jpg
Wille Mattila joutui välillä torjumaan muutakin kuin kiekkoa

JHT pääsi avauserässä kerran ylivoimalle ja saikin luotua hyvän paineen Wille Mattilan vartioiman maalin edustalle, mutta maaliin asti kiekko ei löytänyt tietään. Näin ollen erätauolle siirryttiin kiikarilukemissa.

Sandvik osui viimein

Toisessa erässä molemmille joukkueille siunaantui mahdollisuus ylivoimaosumaan, mutta puolustukset kestivät molemmissa päissä. JHT oli hyvin lähellä iskeä ottelun avausmaalin aivan erän alussa, mutta kuin ihmeen kaupalla Pyry kesti tilanteen ilman takaiskua.

sandi.jpg
Henri Sandvik iski Pyryn ainokaisen

Ottelun kuparinen saatiin rikki hieman vajaan 29 peliminuutin jälkeen. Alex Olkinuora ja Aleksi Niemi saivat pelattua kiekon maalille, josta Henri Sandvik pääsi avaamaan ottelun maalinteon. JHT-maalivahti Wouter Peeters oli voimaton Sandvikin saadessa operoida tyhjänä ammottaneen maalin edessä. Alkusarjan pistepörssin voittanut Sandvik oli ehtinyt pelata viisi ottelua ilman maalia ennen tätä osumaa.

JHT sai tasoituksen aikaan

Tällä kertaa Wille Mattila pääsi nauttimaan nollapelistään yli 53 minuuttia, kunnes JHT osui viimein. Tasa vajaalla pelatessa Tommi Rintasalo kiersi ahnaasti maalin takaa ja iski vanhanaikaisella pelivälineen maalin sisään. Pyry pääsi vielä varsinaisen peliajan lopulla hakemaan voittomaalia ylivoimallakin, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta vierailijat eivät antautuneet. Edessä oli siis jatkoaika.

_C3A9210c.jpg
Taistelu oli tänään kovaa

Jatkoajalla tilanteita saatiin molempiin päihin rutkasti, mutta maalivahdit olivat parhaimmillaan. Lopulta ratkaisu saatiin, kun JHT-hyökkääjä Niklas Sundforsin terävä laukaus yllätti Mattilan. Pelikello näytti siinä vaiheessa aikaa 63.26. Lisäpiste matkasi siis Kalajoelle 1-2-tuloksen myötä.

Yksi ottelu vielä ennen pudotuspelejä

Pyryllä on edessään vielä yksi ottelu ennen maaliskuun alussa alkavia pudotuspelejä. Se on sitäkin tärkeämpi, kun nokialaiset matkaavat tulevana lauantaina Kiekko-Espoon vieraaksi, kyseisen ottelun voittaja tulee todennäköisesti sijoittumaan runkosarjan toiselle sijalle. Ottelu alkaa Espoonlahden jäähallissa klo 17.

Kuvat Harri Hedman

15.04.2020Lippukampanja Tehtävä 995 on käynnissä ja nyt lipunostajille kaupanpäälle t-paita!
27.05.2020Pyrylle 11 pelaajaa tryoutille
25.05.2020Niemi on Pyryn miehiä ensi kaudellakin
22.05.2020Suomi-sarjan pelaamistapa päätetty
22.05.2020Pajuoja jatkaa Nokialla
20.05.2020Painilainen kiinnitetty ensi kaudelle
18.05.2020Nuoria jatkajia puolustukseen
15.05.2020Tehopuolustaja jatkaa Pyryn riveissä
13.05.2020Ylitalo ja Kauppinen jatkavat Nokialla
11.05.2020Ensimmäiset sopimukset julki - Maalivahdit jatkavat

Siirry arkistoon »