Vanha tuttu JHT saapuu Nokialle

16.02.2019

olki-ja-niemi.jpg
Aleksi Niemi palaa loukkaantumisen jälkeen tositoimiin  (Kuva Harri Hedman)

Torstaina juhlistettiin penkkareita ja eilen vanhojenpäivää, mutta tänään vanhan sanonnan mukaan on se todellinen juhlapäivä eli pelipäivä.  Pyry saa vieraita Kalajoelta, kun JHT saapuu Nokialle klo 17 alkavaan otteluun. Ottelu nähtävissä suorana myös Ruutu+-palvelussa.

Pyry kartutti pistepussiaan viime viikonloppuna neljällä pisteellä. Ensin perjantaina nokialaiset kaatoivat kotonaan D-Kiekon puhtaasti maalein 4-0 ja sunnuntaina nousi sarjakärki Kajaanin Hokin vieraana kahden maalin tappiolta tasoihin. Hokki kuitenkin voitti ottelun lopulta jatkoajan jälkeen maalein 3-2. Sarjataulukosta Pyry löytyy sijalta kaksi pisteen edellä takan kärkkyvää Kiekko-Espoota ja kaksi pistettä, mutta pelin enemmän pelanneena, Porvoon Huntersia. Hokin varmistettua runkosarjan voiton, kisa runkosarjan kakkossijasta käy nyt siis kuumana.

Ailahtelevasti alkusarjassa esiintynyt JHT on tällä hetkellä vahvassa vireessä. Joukkue on voittanut kolme jatkosarjan neljästä ottelustaan, kun Hokki, Hunters ja FPS ovat saaneet taipua. Ainut tappio tuli Kiekko-Espoon vieraana. Sarjataulukossa JHT on sijalla seitsemän ja taistelee tiukasti villi kortti-kierroksen välttämisestä. Ylemmän jatkosarjan kahdeksas pelaa siis yksiosaisen villikortti-kierroksen alemman jatkosarjan parasta vastaan.

Pyry ja JHT ovat kohdanneet tällä kertaa toisensa kahdesti, ja molemmilla kerroilla Pyry on poistunut kaukalosta voittajana. Lokakuussa Nokialla numerot osoittivat Pyryn voittoa maalein 6-2, ja tammikuun alussa Kalajoella nokialaiset voittivat maalein 5-0. Pyry ja JHT ovat kohdanneet toisensa useasti viime kausina sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä, ja kohtaamiset ovat aina olleet värikkäitä ja tunteikkaita juurikin joukkueiden yhteisen historian vuoksi.

Pyry pääsee lähes parhaalla kokoonpanolla illan otteluun, kun sairastuvalta palaavat kokoonpanoon  Aleksi Niemi, Niklas Lehtimäki, Alex Olkinuora ja Juuso Rämö.

Puolustaja Roope Repo ja maalivahti Niilo Koskinen siirtyivät ennen siirtorajan umpeutumista loppukaudeksi Pyryn kokoonpanoon.

Alla olevassa kuvassa Pyryn kokoonpano illan otteluun.

kokoonpanoJHT16.2..jpg
17.09.2019BC Nokia, KRP ja Pyry yhteistyöhön
16.09.2019Tryout-pelaajille sopimuksia
14.09.2019Pyry hurjasteli murskavoiton harjoituskauden päätteeksi
12.09.2019Liity nyt uuden kannatuskatsomon jäseneksi
05.09.2019Waltteri Selimgereille jatkosopimus
04.09.2019Harjoituspeli pikahälytyksellä
01.09.2019Pyry ulos Suomen Cupista
26.08.2019Suomen Cupissa vastassa D-Kiekko ja Kisa-Eagles
23.08.2019FPS kaatui keskiviikkona, huomenna vastassa Karhu HT
22.08.2019Pellinen jatkaa ensi kaudelle

Siirry arkistoon »