Ylempi jatkosarja alkaa kaarinalaisten vierailulla Nokialla

Share |
26.01.2019

TINO.jpg
Tino Kauppinen avaa kautensa tänään HCIK:ta vastaan  (Kuva Harri Hedman)

Alkusarja on nyt taputeltu ja pelit kovenevat entisestään, kun Pyryllä on edessään seitsemän ylemmän jatkosarjan ottelua. Ensimmäinen niistä pelataan tänään Nokialla, kun HC Indians Kaarina saapuu Nokialle. Ottelu alkaa klo 17 ja on nähtävissä myös Ruutu+-palvelussa!

Pyryn viime aikojen vire on ollut uskomattoman kova. Joukkue on voittanut seitsemän viimeisintä otteluaan hurjalla maalierolla 45-5. Pelkästään viime viikon kolmessa ottelussa nokialaiset onnistuivat tekemään 28 täysosumaa, kun taas omiin kiekko meni vain kerran.

Tämä vire nosti Pyryn lopulta alkusarjan toiselle sijalle 69 pisteellä 32 ottelusta. Edessä olevalla sarjakärki Hokilla pisteitä on kerättynä 80 kappaletta ja kolmannella sijalla olevalla Kiekko-Espoolla 68. Myös Hunters ja FPS vaanivat lähietäisyydellä. Alkusarjan pisteet ovat siis voimassa jatkosarjojen alkaessa.

Vierasjoukkue HCIK päätti alkusarjansa myös vahvasti voittaen kuusi viimeisintä otteluaan putkeen. Viime viikolla joukkue onnistui kaatamaan Pohjoisen kiertueellaan sekä Muik Hockeyn että Laser HT:n. Sarjataulukossa kaarinalaiset ovat sijalla kuusi kerättyään 61 pistettä. Takana olevaan D-Kiekkoon pesäeroa on kuusi pistettä ja FPS on edellä kahden pisteen päässä.

Joukkueet kohtasivat alkusarjassa kahdesti, ja Pyry onnistui viemään nimiinsä molemmat kohtaamiset. Ensin lokakuun alussa Nokialla Pyry oli parempi maalein 7-0 ja kuukautta myöhemmin Kaarinassa maalein 3-1. Erinomaisesti kotihallissaan esiintyneet kaarinalaiset ovat osoittaneet vaarallisuutensa myös vierasotteluissaan muun muassa hakemalla Porvoosta jatkoaikavoiton ja pitämällä Hokin pitkään ahtaalla Kajaanissa.

Pyryn kokoonpanossa on jälleen tarjolla iloisia uutisia, kun koko tähänastisen kauden sivussa ollut puolustaja Tino Kauppinen pelaa tänään kauden ensimmäisen ottelunsa. Maalivahti Mikael Saari on tänään pienen vamman vuoksi sivussa, kun taas viime viikonloppuna pois olleet Juuso Rämö ja Niko Petro palaavat kokoonpanoon. Tässä on Pyryn rosteri kokonaisuudessaan jatkosarjan avausotteluun!

kokoonpano.jpg

 

23.02.2019Espoossa ei ole tänään panoksesta puutetta
16.02.2019JHT varasti kaksi pistettä Nokialta
16.02.2019Koskinen ja Repo jäävät Pyryyn loppukaudeksi
16.02.2019Vanha tuttu JHT saapuu Nokialle
10.02.2019Pyryn taistelu riitti yhteen pisteeseen
10.02.2019Hokki ja Pyry kohtaavat kärkiottelussa
08.02.2019Pyry palasi vakuuttavasti voittojen tielle
08.02.2019Pyry ja D-Kiekko ottavat yhteen perjantai-illan ratoksi
02.02.2019Pyryn taistelu tuotti tällä kertaa vain pisteen
02.02.2019Pyry hakee heti paluuta voittokantaan

Siirry arkistoon »