Pyryn vaikeudet jatkuivat

31.10.2018

_C3A0074.jpg
Taistelu ei riittänyt Espoossa

Pyry ei onnistunut ottamaan revanssia Kiekko-Espoosta, kun isännät voittivat ottelun maalein 5-2.  Pyryllä oli ottelussa jälleen suuria vaikeuksia, ja avausmaalinkin syntyminen kesti aina kolmannen erän alkuun saakka.

Isännät nopeasti karkumatkalle

Kotijoukkue sai otteluun parhaan mahdollisen alun, kun vajaan viiden minuutin pelin jälkeen tilanne oli jo 2-0. Maalintekijöinä toimivat Tomi Roukala ja Leo Sormunen, joiden kaukaa lähteneet vedot löysivät tiensä maaliin.

Pyrylläkin oli erässä paikkansa, kun muun muassa Alex Olkinuora pääsi livahtamaan läpiajoon espoolaispuolustukselta, mutta espoolaismaalivahti Jani Nieminen selvitti tilanteen toisensa jälkeen.

Ensimmäisessä erässä ei kahden maalin ja Jere Laineen sekä Markus Västilän ottamien väkivaltaisuusjäähyjen lisäksi enempää tilastomerkintöjä nähty. Maalivahdeista työllistetympi oli Wille Mattila, joka torjui 13 kertaa. Nieminen torjui toisessa päässä yhdeksän kertaa.

Maaliton toinen erä

Toisen erän hallinta oli hienoisesti Pyryllä, mutta maalit jäivät uupumaan. Paikkoja kyllä riitti, mutta jälleen Jani Nieminen venyi jokaisen nokialaisyrityksen tielle.

Ylivoimatilanteitakin Pyry sai erässä kaksi. Kumpikaan ei kuitenkaan lähtenyt missään vaiheessa kunnolla pyörimään, vaan Kiekko-Espoo selvitti ne varsin helposti.

Erätauolle siirryttiin kaksi minuuttia ennen erän päättymistä pleksin rikkoutumisen vuoksi. Tauon jälkeen aivan erän loppuhetkillä Pyryn Niklas Lehtimäki karkasi läpiajoon, mutta Nieminen torjui tämänkin. Toisessa erässä Nieminen torjui yhdeksän kertaa, kun Wille Mattila keräsi seitsemän torjuntaa.

Pyry ei saanut peliä tasoihin

Pyry sai hyvän alun kolmanteen erään, kun viiden minuutin pelin jälkeen Alex Olkinuora kavensi pelin maalin edestä. Maalin syöttäjinä toimivat muut ykkösketjun jäsenet Aleksi Niemi ja Henri Sandvik.

Nokialaisten kovasta yrityksestä huolimatta seuraavan maalin pääsi iskemään Kiekko-Espoo. Espoolaiset karvasivat kiekon pois Pyryn puolustukselta, ja lopulta Niki Kaila pääsi iskemään kiekon lähes tyhjään maaliin.

Pyry turvautui aikalisään, kun viisi minuuttia oli peliaikaa jäljellä. Myös Mattila lähti maaliltaan vaihtoaitioon, mutta tämä kostautui, kun sekä Leevi Lemberg että Kim Hirchovits pääsivät iskemään kiekon tyhjään maaliin. Pienenä lohdutuksena Tomi Wilenius pääsi vielä ylivoimalla iskemään ottelun loppulukemat, Markus Västilän ja Waltteri Selimgerein syötöistä.

Pyryn vaikeuksia kuvastaa hyvin se, että kolmannen erän takaa-ajoasemassa vastustaja sai enemmän laukauksia aikaan kuin Pyry. Mattila torjui päätöserässä 11 kertaa, kun Niemiselle riitti vain viisi torjuntaa.

Viikonloppuna edessä NokiaTupla

Pyryn ottelut jatkuvat lauantaina, kun sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva Kajaanin Hokki saapuu Nokialle. Ottelu alkaa klo 17. Sarjataulukossa kajaanilaiset ovat tällä hetkellä kuudentena tasapisteissä ottelun enemmän pelanneen Pyryn kanssa.

Hokki-ottelu on osa ensi viikonlopun NokiaTuplaa. Siihen ja perjantaina pelattavaan BC Nokia-Kouvot Korisliigan otteluun pääset yhteislipulla tai kummankin joukkueen kausikortilla! Perjantain koripallo-ottelu alkaa Nokian palloiluhallilla klo 18.30.

25.03.2020Täytetään halli syksyllä, lippukampanja "Tehtävä 995" käynnistyy
08.03.2020Hunters nappasi kolmannen voiton - Pyryn kausi ohi
08.03.2020Porvoossa panoksena tulos tai ulos
07.03.2020Pyry tasoitti sarjan ja jatkoi murskavoittojen sarjaa
07.03.2020Pyry pakkovoiton edessä Nokialla
05.03.2020Pyry sai tuta Huntersin tulivoiman
05.03.2020Porvoossa otellaan tänään kovin panoksin
04.03.2020Lähde fanimatkalle Porvooseen
03.03.2020Pyry hurjasteli murskalukemilla sarjan tasoihin
03.03.2020Playoff-kotiavauksessa paikka laittaa sarja tasoihin

Siirry arkistoon »