Mikael Saarelle nollapeli HCIK:n kustannuksella

Share |
06.10.2018

saari.jpg
Mikael Saari nollasi kaikki HCIK:n yritykset

Pyry näytti perjantai-iltana kotikaukalossaan vahvuutensa, kun HCIK kaatui vakuuttavasti maalein 7-0. Pyryn suurimmat sankarit ottelussa olivat upean nollapelin torjunut Mikael Saari ja tehot 2+1 tehnyt Henri Sandvik.

Pyry karkasi jo avauserässä

Ottelu lähti liikkeelle vauhdikkaasti ja jäähyjäkin vihelleltiin heti alkuun. Pyry selvitti ensin oman alivoimansa, jonka jälkeen siirtyi ylivoimalla johtoon, kun Valtteri Ylitalon laukaus siniviivasta onnistui yllättämään kaarinalaismaalivahti Kalle Hokkasen. Syöttöpisteet kirjattiin Aleksi Niemelle ja Alex Olkinuoralle.

Lisää jäähyjä oli edessä, ja jälleen Pyry iski ylivoimalla. Kiekko pomppi Ossi Pellisen syötöstä Juha Korkeamäelle, joka laukoi tulisesti ohi Hokkasen. Pyry teki erässä vielä kolmannen maalin ylivoimalla, kun Henri Sandvik murtautui ohi kaarinalaispuolustuksen, ja nosti kiekon maalin kattoon. Syöttöpisteet Niemelle ja Ylitalolle.

Ensimmäisessä erässä Pyryn maalivahti Mikael Saari suojeli maaliaan urhollisesti ja nollasikin kaarinalaiset kerta toisensa jälkeen. Saari torjui ensimmäisessä erässä yhdeksän laukausta ja Kalle Hokkanen toisessa päässä 11 laukausta.

sandvik.jpg
Sandvik oli liukkaalla pelipäällä

Toinen erä vahvasti Pyryn komennossa

Henri Sandvik iski jälleen läpiajosta toisen erän alkuun, ja vei Pyryn jo 4-0-johtoon. Syöttöpisteille pääsivät Alex Olkinuora ja Valtteri Ylitalo  Vain 14 sekuntia myöhemmin Pyry pääsi jälleen ylivoimalle, mutta tällä kertaa HCIK kesti alivoimansa.

Viisi minuuttia ennen toisen erän päättymistä Henri Sandvik ja Alex Olkinuora karkasivat kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen, ja jälkimmäinen pääsi laittamaan kiekon tyhjänä edessä ammottaneeseen maaliin. Toinen syöttöpiste merkattiin Markus Västilälle.

Molemmat joukkueet pääsivät vielä kertaalleen ylivoimalle, mutta lisämaaleja ei toisessa erässä enää nähty. Mikael Saari torjui toisessa erässä yhdeksän kertaa, kun Kalle Hokkanen ahkeroi 17 torjunnan verran.

tehot.jpg
Illan tehoilijat Sandvik (61) 2+1, Niemi (11) 1+2, Olkinuora (86) 1+2 ja Ylitalo (4) 1+2

Saaren nolla kesti loppuun asti

HCIK vaihtoi maalivahtia kolmanteen erään, kun Pontus Paakkonen otettiin Hokkasen tilalle. Paakkosen nolla ei kauaa pitänyt, kun viiden minuutin pelin jälkeen Aleksi Niemi siirsi tilanteeksi 6-0 Niklas Lehtimäen syötöstä.

Kolmannessa erässä ei enää paljoa tapahtumia nähty, kunnes Oskari Ojanen ohjasi Markus Västilän laukauksen maalin perukoille. Myös Juha Korkeamäki pääsi syöttötilastoihin 7-0-maalin myötä. 7-0-oli myös ottelun lopputulos. Kolmannessa erässä Mikael Saari torjui kahdeksan laukausta ja Pontus Paakkonen 11 laukausta.

Pyry matkaa sunnuntaina Hollolaan

Pyryn ottelut jatkuvat sunnuntaina Hollolassa, jossa vastaan asettuu HC Giants. Ottelu alkaa klo 17 ja on nähtävissä myös Ruutu+-palvelussa.

Seuraavan kerran pelataan Nokialla ensi sunnuntaina, kun JHT saapuu Nokialle. Vielä sitä ennen Pyry vierailee ensi perjantaina Porvoossa Huntersin vieraana.

Kuvat Harri Hedman

18.06.2019Mietteitä lehdistötilaisuudesta
17.06.2019Niko Raiskio on uusi päävalmentaja, pelaajasopimuksia kasassa 23kpl.
17.06.2019Nokian Pyry Hockey Oy:n osakeanti on valmis, Juha Pajuoja kehitysjohtajaksi
21.05.2019Suomi-sarjan pelaamistapa päätetty - Näin pelataan kaudella 2019-20
17.05.2019Pyrylle Suomi-sarjan lisenssi 2019-2020
16.04.2019Karppinen ei jatka Pyryssä
07.04.2019A-nuorten tryout käynnistää uuden kiekkokauden
29.03.2019Suomi-sarjan 2018-2019 parhaat valittu
10.03.2019FPS voitti viidennen ottelun ja jännityksentäyteisen sarjan ? Pyryn kausi sai surullisen päätöksen
09.03.2019Pyryn ja FPS:n välinen sarja saa arvoisensa päätöksen tänään Nokialla

Siirry arkistoon »