Mikael Saarelle nollapeli HCIK:n kustannuksella

Share |
06.10.2018

saari.jpg
Mikael Saari nollasi kaikki HCIK:n yritykset

Pyry näytti perjantai-iltana kotikaukalossaan vahvuutensa, kun HCIK kaatui vakuuttavasti maalein 7-0. Pyryn suurimmat sankarit ottelussa olivat upean nollapelin torjunut Mikael Saari ja tehot 2+1 tehnyt Henri Sandvik.

Pyry karkasi jo avauserässä

Ottelu lähti liikkeelle vauhdikkaasti ja jäähyjäkin vihelleltiin heti alkuun. Pyry selvitti ensin oman alivoimansa, jonka jälkeen siirtyi ylivoimalla johtoon, kun Valtteri Ylitalon laukaus siniviivasta onnistui yllättämään kaarinalaismaalivahti Kalle Hokkasen. Syöttöpisteet kirjattiin Aleksi Niemelle ja Alex Olkinuoralle.

Lisää jäähyjä oli edessä, ja jälleen Pyry iski ylivoimalla. Kiekko pomppi Ossi Pellisen syötöstä Juha Korkeamäelle, joka laukoi tulisesti ohi Hokkasen. Pyry teki erässä vielä kolmannen maalin ylivoimalla, kun Henri Sandvik murtautui ohi kaarinalaispuolustuksen, ja nosti kiekon maalin kattoon. Syöttöpisteet Niemelle ja Ylitalolle.

Ensimmäisessä erässä Pyryn maalivahti Mikael Saari suojeli maaliaan urhollisesti ja nollasikin kaarinalaiset kerta toisensa jälkeen. Saari torjui ensimmäisessä erässä yhdeksän laukausta ja Kalle Hokkanen toisessa päässä 11 laukausta.

sandvik.jpg
Sandvik oli liukkaalla pelipäällä

Toinen erä vahvasti Pyryn komennossa

Henri Sandvik iski jälleen läpiajosta toisen erän alkuun, ja vei Pyryn jo 4-0-johtoon. Syöttöpisteille pääsivät Alex Olkinuora ja Valtteri Ylitalo  Vain 14 sekuntia myöhemmin Pyry pääsi jälleen ylivoimalle, mutta tällä kertaa HCIK kesti alivoimansa.

Viisi minuuttia ennen toisen erän päättymistä Henri Sandvik ja Alex Olkinuora karkasivat kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen, ja jälkimmäinen pääsi laittamaan kiekon tyhjänä edessä ammottaneeseen maaliin. Toinen syöttöpiste merkattiin Markus Västilälle.

Molemmat joukkueet pääsivät vielä kertaalleen ylivoimalle, mutta lisämaaleja ei toisessa erässä enää nähty. Mikael Saari torjui toisessa erässä yhdeksän kertaa, kun Kalle Hokkanen ahkeroi 17 torjunnan verran.

tehot.jpg
Illan tehoilijat Sandvik (61) 2+1, Niemi (11) 1+2, Olkinuora (86) 1+2 ja Ylitalo (4) 1+2

Saaren nolla kesti loppuun asti

HCIK vaihtoi maalivahtia kolmanteen erään, kun Pontus Paakkonen otettiin Hokkasen tilalle. Paakkosen nolla ei kauaa pitänyt, kun viiden minuutin pelin jälkeen Aleksi Niemi siirsi tilanteeksi 6-0 Niklas Lehtimäen syötöstä.

Kolmannessa erässä ei enää paljoa tapahtumia nähty, kunnes Oskari Ojanen ohjasi Markus Västilän laukauksen maalin perukoille. Myös Juha Korkeamäki pääsi syöttötilastoihin 7-0-maalin myötä. 7-0-oli myös ottelun lopputulos. Kolmannessa erässä Mikael Saari torjui kahdeksan laukausta ja Pontus Paakkonen 11 laukausta.

Pyry matkaa sunnuntaina Hollolaan

Pyryn ottelut jatkuvat sunnuntaina Hollolassa, jossa vastaan asettuu HC Giants. Ottelu alkaa klo 17 ja on nähtävissä myös Ruutu+-palvelussa.

Seuraavan kerran pelataan Nokialla ensi sunnuntaina, kun JHT saapuu Nokialle. Vielä sitä ennen Pyry vierailee ensi perjantaina Porvoossa Huntersin vieraana.

Kuvat Harri Hedman

23.02.2019Espoossa ei ole tänään panoksesta puutetta
16.02.2019JHT varasti kaksi pistettä Nokialta
16.02.2019Koskinen ja Repo jäävät Pyryyn loppukaudeksi
16.02.2019Vanha tuttu JHT saapuu Nokialle
10.02.2019Pyryn taistelu riitti yhteen pisteeseen
10.02.2019Hokki ja Pyry kohtaavat kärkiottelussa
08.02.2019Pyry palasi vakuuttavasti voittojen tielle
08.02.2019Pyry ja D-Kiekko ottavat yhteen perjantai-illan ratoksi
02.02.2019Pyryn taistelu tuotti tällä kertaa vain pisteen
02.02.2019Pyry hakee heti paluuta voittokantaan

Siirry arkistoon »