Välieräsarjan toinen osaottelu edessä

Share |
06.03.2018

Taistelu_jatkuu.jpg

Pyryn ja Kooveen välinen välieräsarja jatkuu tänään, kun joukkueet kohtaavat Tampereella Hakametsän 2-hallissa. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa viime lauantaina Koovee haki voiton Nokialta maalein 0-5. Pyryllä tuossa ottelussa painoi joukkueen sairastelu, mutta nyt joukkueen päävalmentaja Sami Karppisen mukaan tilanne näyttää paremmalta:

-          On koitettu saada miehiä takaisin elävien kirjoihin, kovasti influenssa painaa vielä joukkueessa. Alex Olkinuoraa ja Johannes Sallilaa ei saatu vielä takaisin kokoonpanoon. Saatiin kuitenkin ensimmäistä kertaa kohtalaisen hyvät treenit vedettyä maanantaina, ja asiat näyttävät taas vähän paremmalta.

Pyry saakin tänään takaisin kokoonpanoon joukkueen kapteenin Topi Salmelan sekä pelikieltonsa kärsineen Tino Kauppisen. Myös pieniä ketjumuutoksia on tehty, ja Tomi Rautio on torjuntavastuussa Pyryn maalinsuulla. Sarjassa tappioasemassa olemisesta huolimatta, Karppinen valaa uskoa omiinsa:

-          Tiedetään, että kuka tässä sarjassa on jalalla vahvempi joukkue, jos vain ollaan terveenä. Viime viikolla ei pystytty treenaamaan juuri ollenkaan, kun joukkue oli kipeänä. Maalintekoa pitää saada paremmaksi ja ylivoimapeliin on tehty muutoksia. Pala kerrallaan viedään asioita eteenpäin.

Pyry on pelannut näissä pudotuspeleissä neljä ottelua ennen tämänpäiväistä ottelua, ja niissä joukkueen paras pistemies on ollut Joni Lavonen kahdeksalla tehopisteellä. Kooveella on takana viisi playoff-ottelua, ja heidän kovin tehoilijansa on ollut, lauantaina Nokialla kypärätempun iskenyt, Henri Sandvik seitsemällä tehopisteellä. Pyryn maalia vartioiva Tomi Rautio on torjunut kiekkoja kahdessa pelaamassaan ottelussa 91.04 % tarkkuudella. Kooveen maalilla torjuva Tomi Risteli on pelannut kaikki joukkueensa viisi playoff-ottelua, ja niissä hänen torjuntaprosenttinsa on ollut vakuuttava 95.85.

Ottelu alkaa Tampereella klo 18.00, ja on nähtävissä myös Fanseat Go- palvelussa. Pyry lähtee illan kamppailuun seuraavanlaisella kokoonpanolla:

Lehtonen – Rämö – Simontaival

Laitila – Kauppinen

Saloranta – Niemi – Lavonen

Korkeamäki – Repo

Selimgerei – Ojanen – Viinamäki

Putkonen – Hietala

Salmela – Koskinen – Antila

Koskelo

 

Rautio

Saari

Kuva: Harri Hedman

08.03.2018Pyryn kausi päättyi karusti kolmannessa välierässä
08.03.2018Pyry tänään selkä seinää vasten kotikaukalossaan
07.03.2018Koovee otti toisen kiinnityksen jatkopaikkaan
06.03.2018Välieräsarjan toinen osaottelu edessä
04.03.2018Koovee kuritti Pyryä välierien avauksessa
03.03.2018Paikallisvälieräsarja alkaa
01.03.2018Välierät alkavat lauantaina, varaudu ruuhkiin
26.02.2018Pyry pyyhki Titaaneilla jäätä matkalla välieriin
25.02.2018Pyryllä mahdollisuus katkaista sarja kotiyleisön edessä
24.02.2018Pyrylle toinen kiinnitys välieräpaikkaan sykähdyttävän ottelun jälkeen

Siirry arkistoon »