Välieräsarjan toinen osaottelu edessä

Share |
06.03.2018

Taistelu_jatkuu.jpg

Pyryn ja Kooveen välinen välieräsarja jatkuu tänään, kun joukkueet kohtaavat Tampereella Hakametsän 2-hallissa. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa viime lauantaina Koovee haki voiton Nokialta maalein 0-5. Pyryllä tuossa ottelussa painoi joukkueen sairastelu, mutta nyt joukkueen päävalmentaja Sami Karppisen mukaan tilanne näyttää paremmalta:

-          On koitettu saada miehiä takaisin elävien kirjoihin, kovasti influenssa painaa vielä joukkueessa. Alex Olkinuoraa ja Johannes Sallilaa ei saatu vielä takaisin kokoonpanoon. Saatiin kuitenkin ensimmäistä kertaa kohtalaisen hyvät treenit vedettyä maanantaina, ja asiat näyttävät taas vähän paremmalta.

Pyry saakin tänään takaisin kokoonpanoon joukkueen kapteenin Topi Salmelan sekä pelikieltonsa kärsineen Tino Kauppisen. Myös pieniä ketjumuutoksia on tehty, ja Tomi Rautio on torjuntavastuussa Pyryn maalinsuulla. Sarjassa tappioasemassa olemisesta huolimatta, Karppinen valaa uskoa omiinsa:

-          Tiedetään, että kuka tässä sarjassa on jalalla vahvempi joukkue, jos vain ollaan terveenä. Viime viikolla ei pystytty treenaamaan juuri ollenkaan, kun joukkue oli kipeänä. Maalintekoa pitää saada paremmaksi ja ylivoimapeliin on tehty muutoksia. Pala kerrallaan viedään asioita eteenpäin.

Pyry on pelannut näissä pudotuspeleissä neljä ottelua ennen tämänpäiväistä ottelua, ja niissä joukkueen paras pistemies on ollut Joni Lavonen kahdeksalla tehopisteellä. Kooveella on takana viisi playoff-ottelua, ja heidän kovin tehoilijansa on ollut, lauantaina Nokialla kypärätempun iskenyt, Henri Sandvik seitsemällä tehopisteellä. Pyryn maalia vartioiva Tomi Rautio on torjunut kiekkoja kahdessa pelaamassaan ottelussa 91.04 % tarkkuudella. Kooveen maalilla torjuva Tomi Risteli on pelannut kaikki joukkueensa viisi playoff-ottelua, ja niissä hänen torjuntaprosenttinsa on ollut vakuuttava 95.85.

Ottelu alkaa Tampereella klo 18.00, ja on nähtävissä myös Fanseat Go- palvelussa. Pyry lähtee illan kamppailuun seuraavanlaisella kokoonpanolla:

Lehtonen – Rämö – Simontaival

Laitila – Kauppinen

Saloranta – Niemi – Lavonen

Korkeamäki – Repo

Selimgerei – Ojanen – Viinamäki

Putkonen – Hietala

Salmela – Koskinen – Antila

Koskelo

 

Rautio

Saari

Kuva: Harri Hedman

15.12.2018Vahva FPS iso mittari Pyrylle
09.12.2018Kaksi pistettä olivat kovan työn takana Porissa
09.12.2018Pyry matkustaa Porin kirkkaisiin valoihin
08.12.2018Pyry maksoi Riemulle potut pottuina
08.12.2018Pyry hakee tänään revanssia Riemusta
02.12.2018Raahe-Kiekko ei revanssissakaan onnistunut kaatamaan Pyryä
01.12.2018Raahe-Kiekko Nokialle hakemaan revanssia Pyrystä ja Wileniuksesta
28.11.2018D-Kiekko taisteli sitkeästi lisäpisteen itselleen
28.11.2018Kovavireiset joukkueet kohtaavat Jyväskylässä
25.11.2018Ailahtelevalla esityksellä kaksi pistettä Oulunsalosta

Siirry arkistoon »