Välieräsarjan toinen osaottelu edessä

Share |
06.03.2018

Taistelu_jatkuu.jpg

Pyryn ja Kooveen välinen välieräsarja jatkuu tänään, kun joukkueet kohtaavat Tampereella Hakametsän 2-hallissa. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa viime lauantaina Koovee haki voiton Nokialta maalein 0-5. Pyryllä tuossa ottelussa painoi joukkueen sairastelu, mutta nyt joukkueen päävalmentaja Sami Karppisen mukaan tilanne näyttää paremmalta:

-          On koitettu saada miehiä takaisin elävien kirjoihin, kovasti influenssa painaa vielä joukkueessa. Alex Olkinuoraa ja Johannes Sallilaa ei saatu vielä takaisin kokoonpanoon. Saatiin kuitenkin ensimmäistä kertaa kohtalaisen hyvät treenit vedettyä maanantaina, ja asiat näyttävät taas vähän paremmalta.

Pyry saakin tänään takaisin kokoonpanoon joukkueen kapteenin Topi Salmelan sekä pelikieltonsa kärsineen Tino Kauppisen. Myös pieniä ketjumuutoksia on tehty, ja Tomi Rautio on torjuntavastuussa Pyryn maalinsuulla. Sarjassa tappioasemassa olemisesta huolimatta, Karppinen valaa uskoa omiinsa:

-          Tiedetään, että kuka tässä sarjassa on jalalla vahvempi joukkue, jos vain ollaan terveenä. Viime viikolla ei pystytty treenaamaan juuri ollenkaan, kun joukkue oli kipeänä. Maalintekoa pitää saada paremmaksi ja ylivoimapeliin on tehty muutoksia. Pala kerrallaan viedään asioita eteenpäin.

Pyry on pelannut näissä pudotuspeleissä neljä ottelua ennen tämänpäiväistä ottelua, ja niissä joukkueen paras pistemies on ollut Joni Lavonen kahdeksalla tehopisteellä. Kooveella on takana viisi playoff-ottelua, ja heidän kovin tehoilijansa on ollut, lauantaina Nokialla kypärätempun iskenyt, Henri Sandvik seitsemällä tehopisteellä. Pyryn maalia vartioiva Tomi Rautio on torjunut kiekkoja kahdessa pelaamassaan ottelussa 91.04 % tarkkuudella. Kooveen maalilla torjuva Tomi Risteli on pelannut kaikki joukkueensa viisi playoff-ottelua, ja niissä hänen torjuntaprosenttinsa on ollut vakuuttava 95.85.

Ottelu alkaa Tampereella klo 18.00, ja on nähtävissä myös Fanseat Go- palvelussa. Pyry lähtee illan kamppailuun seuraavanlaisella kokoonpanolla:

Lehtonen – Rämö – Simontaival

Laitila – Kauppinen

Saloranta – Niemi – Lavonen

Korkeamäki – Repo

Selimgerei – Ojanen – Viinamäki

Putkonen – Hietala

Salmela – Koskinen – Antila

Koskelo

 

Rautio

Saari

Kuva: Harri Hedman

18.06.2018Kausikorttihaaste onnistui
14.06.2018Pyry isännöi kovatasoista turnausta 24.8.
25.05.2018Huomenna alkaa Messut Nokialla
24.05.2018Suomi-sarjan huippumaalivahti Pyryn riveihin
22.05.2018Pukukopissa avoimet ovet messuilla
16.05.2018Nuorta voimaa kesärinkiin
30.04.2018Suomen Cup jatkuu syksyllä 2018
26.04.2018Pyrystä kaksi pelaajaa Suomi-sarjan tähtikentällisessä
23.04.2018Vahvistus puolustuspäähän
20.04.2018Kolme pelaajaa jatkosopimukseen - myös valmennus täydentyi

Siirry arkistoon »