Pohjanmaan kiertue alkoi voitolla

13.01.2018

Pyry aloitti länsirannikon kiertueensa tärkeällä voitolla Muik Hockeysta lukemin 2-6. Suurimmat kotijoukkueen kurittajat tänään olivat Ville Saloranta tehoin 2+1, Waltteri Selimgerei 1+2, Jani Lehtonen 1+1 ja Aleksi Niemi 0+2. Tomi Rautio nappasi Pyryn maalin suulla 33 torjuntaa.

Tasainen toinen erä

Toisen erän ainoa maali nähtiin jo kahden ja puolen minuutin pelin jälkeen, ja sen iski vierailija Pyry. Aleksi Niemi syötti ja Juho Painilainen laittoi kiekon maalin perukoille.

Enempää tilastomerkintöjä ei erässä nähtykään ennen kuin 45 sekuntia ennen summerin soittoa Pyryn sortuessa liian moneen pelaajaan jäällä. Muik Hockey ei kuitenkaan onnistunut kaventamaan peliä siinä ajassa, joten kolmanteen erään siirryttiin Pyryn johtaessa kolmella maalilla. Toisessa erässä molemmat maalivahdit joutuivat venymään kiekon eteen kymmenen kertaa.

Pyry ratkaisi ottelun edukseen

Pyry kesti heti erän alkuun puolen minuutin kahden miehen alivoiman ja oli pian itse iskemässä maalin ylivoimalla. Ville Saloranta teki kahdeksan minuutin pelin jälkeen ylivoimalla illan täysosumansa, Waltteri Selimgerein ja Roope Revon toimiessa syöttäjinä.

Kahdeksan minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä uusikaarlepyyläiset pääsivät jälleen ylivoimalle, ja tällä kertaa helisi Jani Nylundin tehdessä Muik Hockeyn toisen maalin. Loppukiriä isännät eivät kuitenkaan saaneet aikaan, ja minuutti ennen ottelun päättymistä Jani Lehtonen viimeisteli loppulukemat, Aleksi Niemen ja Teppo Antilan kirjatessa syöttöpisteet.

Pyry pääsi ylivoimalle vielä peliaikaa ollessa 16 sekuntia jäljellä, mutta lisämaaleja ei nähty, joten ottelu päättyi Pyryn voittoon lukemin 2-6. Kolmannessa erässä laukauksia sateli paljon, sillä sekä Lindvall että Rautio joutuivat rehkimään 15 torjunnan edestä.

Huomenna Pyryn ottelut jatkuvat Kalajoella, jossa vastaan asettuu JHT joukkueiden alkusarjan viimeisessä ottelussa. Ottelu alkaa klo 16.00 ja on nähtävissä myös Fanseat Go- palvelussa!