Titaanit joutui taipumaan Pyryn käsittelyssä

Share |
08.10.2017

Kotkan Titaanien saapuessa Nokialle, odotettiin tasaista kärkijoukkueiden välistä vääntöä, mutta Pyry näyttikin kaapin paikan erittäin jämäkällä esityksellä lukemin 5-1. Suurimmat tehoilijat Pyryn riveistä olivat Pyryn parhaana pelaajan palkittu Oskari Ojanen (1+1) sekä Tino Kauppinen ja Juho Painilainen tehoin 0+2. Tomi Rautio onnistui torjumaan maalillaan 36 kertaa.

Tästä linkistä pääset katsomaan Harri Hedmanin kuvakoosteen!

 

Ensimmäisessä erässä Pyryllä oli jo mahdollisuus karata

Molemmat joukkueet aloittivat ottelun hyvin, mutta pelin ensimmäiset viisi minuuttia Titaanit olivat hieman niskan päällä. Hyviä maalipaikkoja ei kuitenkaan hirveästi ollut, joten Pyry selvitti vierasjoukkueen alkurynnistyksen.

Pyry pääsi iskemään ottelun ensimmäisen täysosuman seitsemän minuutin pelin jälkeen, kun Painilainen löysi Joni Lavosen aivan yksin maalin edestä, ja tällä oli helppo työ pistää kiekko pussiin. Toinen syöttöpiste merkattiin Kauppiselle.

Molemmilla joukkeilla oli vielä paikkoja maaleihin varsinkin Pyryllä, jolla oli saumat karata muutamankin maalin johtoon, mutta Santeri Levänen Titaani-maalilla piti joukkuettaan mukana. Titaaneillakin oli paikkansa, mutta Rautio pysäytti yritykset hyvillä torjunnoilla ja näyttävillä liukumisilla.

Molemmilla joukkueilla oli vielä yksi ylivoimakin ensimmäisen erän loppupuolella, mutta maaliverkot eivät heiluneet. Torjuntojenkin valossa erä oli Pyryn hallintaa, kun Rautio joutui venymään 12 kertaa ja Levänen 17 kertaa.

 

Toinen erä oli tasainen

Pyry sai toiseen erään unelma-alun, kun vain 24 sekunnin pelin jälkeen Ojanen ohjasi Kauppisen viivalta lähteneen laukauksen maaliin. Myös Teppo Antila sai tähän maaliin syöttöpisteen.

Pitkään mentiin ilman suurempia tapahtumia, mutta erän puolenvälin jälkeen alkoi tapahtumaan. Ensin Pyry siirtyi 3-0-johtoon Waltteri Selimgerein komean yksilösuorituksen päätteksi. Syötöille tähän maaliin pääsivät Ojanen ja Jesse Koskelo.

Pyry otti erään vielä kaksi jäähyä, joista jälkimmäisellä Titaanit iski. Juho Veneskarin laukaus viivalta yllätti Raution, ja kotkalaiset pääsivät juhlimaan kavennusta erän loppuun. Rautio oli toisessa erässä työllistetympi, hänen torjuessa 15 kiekkoa ja Leväsen 13.

 

Kolmas erä meni pelailuksi

Titaanien kiri hankaloutui, kun joukkue joutui heti erän alkuun alivoimalle, josta Pyry iski neljännen maalinsa. Mikko Komulainen laittoi kiekon maalin taakse Juuso Rämölle, joka käänsi kiekon päättäväisesti maalille ja iski ensimmäisen maalinsa Pyryn paidassa. Toinen syöttö merkattiin Juha Korkeamäelle.

Pyry tarjosi erässä Titaaneille mahdollisuuden ylivoimamaaliin useampaankin kertaan, mutta kotkalaiset eivät saaneet kiekkoa maaliin. Nokialaisten taisteluilmeen näytti varsinkin Antila, joka blokkasi kaksi kovaa laukausta erittäin kivuliaan näköisesti ja sai vielä kiekon pois alueelta.

Viimeisen naulan Titaanien arkuun löi Aleksi Niemi, jonka tarkka laukaus löysi tiensä Leväsen vartioimaan maaliin. Painilainen nappasi tähän maaliin illan toisen syöttöpisteensä.

Kolmannen erän mentyä hieman pelailuksi, ei laukauksiakaan nähty enää niin paljon kuin edellisissä erissä, Raution torjuessa yhdeksän kiekkoa ja Leväsen kuusi. Seuraavan kerran Pyry hakee jatkoa voittoputkelleen ensi keskiviikkona Jyväskylässä Riemun vieraana. Ja ensi lauantaina koittaa seuraava kotiottelu, Kooveen saapuessa klo. 17.00 alkavaan Pirkanmaan paikalliseen Nokialle.

17.09.2018Henri Sandvik palaa Pyryn paitaan
14.09.2018Pyry matkaa tänään Forssaan
10.09.2018Pyryn taistelu ei riittänyt voittoon
08.09.2018Pyry saa vieraita Mestiksestä
06.09.2018Pyrylle tärkeä kiinnitys uuden sarjakauden kynnyksellä
05.09.2018Pyry kohtaa tänään Huntersin Porvoossa
04.09.2018Suomen Cup jatkuu kahta tuttua joukkuetta vastaan
02.09.2018Maalivahdit loistivat Pyryn ja Kiekko-Espoon cup-kohtaamisessa
01.09.2018Kiekko-Espoo tänään ensimmäistä kertaa Nokialla
31.08.2018Pyry vierailee tänään Keravalla

Siirry arkistoon »