Uutiset

Alkusarjan viimeinen näytös Jättien saapuessa Nokialle

20.1.2019

Suomi-sarjan alkusarja saadaan tänään päätökseen, kun 12 joukkuetta pelaavat viimeisen ottelunsa. Pyry kohtaa Nokialla HC Giantsin klo 17 alkavassa ottelussa. Ottelu on nähtävissä myös Ruutu+-palvelussa. Ja kyseessähän on Lasten sunnuntai-ottelu eli kaikki alle 15-vuotiaat ilmaiseksi sisään!

Lue lisää

Pyryn maali pysyi puhtaana myös Kotkassa

19.1.2019
Pyryn vierailu Kotkassa tuotti nokialaisille neljännen nollapelin tämän vuoden puolella pelatuista viidestä ottelusta ja kahdeksan täysosumaa, kun Titaanit kaatui komeasti 8-0. Pyryn voiton takuumiehinä toimivat kolmannen nollapelinsä putkeen pelannut ja 35 torjuntaa napannut maalivahti Mikael Saari, neljä maalia iskenyt Miika Viinamäki ja tehot 1+4 hurjastellut Waltteri Selimgerei. Lue lisää
Kotkassa tärkeitä pisteitä jaossa

19.1.2019

Pyryn runkosarjan viimeinen vierasottelu sijoittuu tänään lauantaina Kotkaan, kun joukkue vierailee Titaanien kotiluolassa. Ottelu on samalla Pyryn toiseksi viimeinen ottelu ennen jatkosarjan alkua.

Lue lisää

Pyrylle jo vuoden kolmas nollapeli

17.1.2019

Pyryn hyvät otteet saivat jatkoa keskiviikkoiltana, kun Haukat kaatui vakuuttavasti maalein 9-0. Kyseessä oli Pyryn kolmas nollapeli tämän vuoden puolella pelatuista neljästä ottelusta. Yhteensä joukkue on päästänyt kaksi maalia näihin neljään otteluun ja tehnyt puolestaan 20 täysosumaa.

Lue lisää


Kovavireinen Pyry kohtaa pirteästi esiintyneen haukkaparven

16.1.2019

Suomi-sarjan runkosarjan viimeinen peliviikko lähtee Pyryn osalta käyntiin keskiviikkona, kun Järvenpään Haukat vierailevat Nokialla. Ottelu alkaa klo 18.30, ja on nähtävissä myös Ruutu+-palvelussa. Pyryllä on edessään kolmen ottelun viikko, kun Haukat-ottelun jälkeen joukkue vierailee lauantaina Titaanien vieraana
Kotkassa, ja sunnuntaina Nokialle saapuu HC Giants Hollolasta

Lue lisää