LeKi vei ensimmäisen taiston

19.03.2024

Pyryn ja LeKin välinen finaalisarja alkoi juuri niin tasaisesti, kuin odottaa sopikin. Lopulta jatkoerään venynyt trilleri meni LeKin nimiin maalein 3-4.

Pyry oli parempi avauserässä pelillisesti ja karkasi 2-0 johtoon Veeti Ahmaojan ja Valtteri Mäkiviinikan maalien myötä. Saku Hautamäki lisäsi vielä johtoa toisen erän alussa rusikoiden kiekon maaliin väellä ja voimalla.

Nokialaisten jäähyily koitui lopulta kohtaloksi. LeKi kavensi ylivoimalla ottelun ja ote kääntyi lempääläläisille. Lopulta Pyryn ylivoimistakin huolimatta vierailijat kavensivat ja lopulta tasoittivat ottelun vielä toisessa erässä.

Kolmas erä oli tarkkaa pelaamista eikä siinä lisäosumia nähty. Jatkoerä ehti vanheta vain vajaat kaksi minuuttia, kun Tuukka Hietamäki ratkaisi illan toisella ylivoimamaalillaan ottelun LeKin nimiin.

Sarja jatkuu keskiviikkona Lempäälässä, jossa Pyry mielii sarjassa tasoihin. Kolmas ottelu pelataan perjantaina Nokialla klo 18.30.

Pyry - LeKi 3-4 (2-0, 1-3, 0-0, 0-1)

1-0            Ahmaoja (Hautamäki)
2-0YV        Mäkiviinikka (Nyppeli, Virolainen)
3-0            Hautamäki (Ahmaoja, Nyppeli)
3-1YV        Hietamäki (Väkiparta, Kinnari)
3-2            Papinsaari (Ojanen, Österlund)
3-3            Kinnari (Papinsaari, Kemppainen)
3-4YV        Hietamäki (Väkiparta, Kinnari)